tisdag 6 september 2011

Sak jag är dålig på:

Att skriva när min deadline inte ligger väldigt snart i tiden. Går tydligen inte. Är väldigt bra på att äta glass, turkisk peppar, läsa bloggar samt att bara lägga ner huvudet och sova en liten stund (!) istället.

11 kommentarer:

Coquina sa...

Jobbigt men innan du börjar jobba igen kan du kika in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

Kära Syster sa...

Tell me about it! Jag är likadan, hopplöst! Vill du ha en knuff? Skriv nu tvåhundra ord innan du kollar blogg/fejjan/whatever. Fast...öh... Nu är det typ mitt i natten, så det funkar kanske inte... Men du fattar. Knuff-knuffeli-knuffknuff! Kör varannan-vatten-konceptet. Funkar på allt! (i teorin). Lycka till! /Anna

Johanna sa...

Mycket bra tips. Att tvinga sig är ju det bästa, och belöna med någon morot (typ att få kolla skräp-tv) när man nått ett visst delmål. (Godis är ju förresten en annan bra muta när man ska muta sig själv.)

Men ja, just nu är klockan lite mer "käka kvällsmat med D som snart kommer hem och kolla på Idol i sängen", än att fortsätta skriva.

Johanna sa...

(Fast jag plitade faktiskt ner ganska mycket trots allt, efter den ofrivilliga tuppluren, så nu känns det ändå godkänt).

Sophia sa...

Är likadan när det gäller mycket... Skola, jobb, allt så måste göras har jag en stor tendens att göra i sista stund. Trots att jag har oftast mycket tid över.. :) Men som sagt vi blir väl äldre och ska väl lära oss med tiden?! ;) Hoppas ni mår bra, kram kram

Josefine sa...

Jag gör samma. Men tänker varje gång att: nu gör jag det idag så är de lugnt i flera dagar sen. Ja men sen sitter jag där nån timme innan och bara "oj då.. det här tar visst längre tid än jag trodde".

Mirijam sa...

Jag är likadan, tror att det är en kombo av att jag är lat samt jobbar jävligt snabbt. Så jag VET liksom att jag kommer hinna, därför skjuter jag på saker. Tränar på att ändra mig, rätt jobbig egenskap.

Mirijam sa...

Och JA! En skål lösgodis och så får man bara ta när man kommit en bit på vägen, mycket bra (och vuxen) metod!

Fifi sa...

Jag är likadan, jag behöver ha lite tidspress på mig, annars har svårt att vara effektiv.

Tanten sa...

Jag har också en stessande deadline i alldeles för snar framtid... Gör okynnesturer till köket och kollar kylskåpet - som om det dykt upp något nytt gott där av sig självt den senaste halvtimmen.
Hälsar Tanten

Johanna sa...

Hehe, okynnesturerna till köket känner man ju igen!