tisdag 27 september 2011

Ganska så ovärt

Det här med att jag på filmkvällen hos Nicole i går skulle vara så himla käck och kolla om jag kunde stå på ett ben och böja knät tills rumpan slog i golvet och sedan resa mig igen (vilket tydligen ska vara nån sorts styrkeprov som de vältränade herrarna i kompisgänget skulle ha som ny målsättning för sin träning): Inte så smart, va? Med tanke på att svaret blev nej, det kan jag inte, och aj, där sträckte jag mig i låret.

Nu: ont i låret.

7 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Det är så härligt att vara efterklok! :) Men vad fan, you gotta live a little, våga utmana, live on the edge. Och det gjorde du nu! :p

Duktiga Tjejen sa...

Jäklar, var tvungen att testa och det gick inte på långa vägar. Aj aj aj! Det påminner om hur jag försökte ställa mig i brygga på ett jäkla Body Balance-pass (där har vi passhelvetett igen!) för några månader sedan eftersom jag kunde göra det lätt som en plätt när jag var yngre, och ba SMACK sa det i ryggen och sedan hade jag ryggskott i två veckor och grinade av smärta.

Lisa sa...

Haha jag ser det framför mig! Men det låter rätt omöjligt i mina öron, finns det bevis för att det ens går?

jos sa...

Men aj! I min värld låter det helt omöjligt att lyckas med.

Josefine sa...

HAhahaha! Underbart! Ska detta bli ditt mål också?

Johanna sa...

Trilling: Hehe.

Duktiga tjejen: AJ, fy vad hemskt. Nej man är ju inte så smidig/stark som man vill vara liksom..haha.

Jos: Håller med! Men jag kom ner bra faktiskt, men det var när jag försökte trycka upp mig igen som det small i låret..haha. Så var nog inte så nära att klara det precis.

Och Josefine: Alltså, hade varit nice att kunna säga till de andra att "nu kan jag, man gör bara såhär", men jag ser inte framför mig när jag skulle våga prova igen.

Fifi sa...

Måste testa! Sedan måste jag be min supervältränade bror att testa också.