tisdag 27 september 2011

Länkkärlek: Busmejl

Det finns en väldigt rolig sajt som heter Busmejl, där någon som kallar sig Kaj busmejlar folk som lagt ut annonser på blocket. Nu har det visat sig att det är Mikebike på Bloggfrossa som ligger bakom den, och jag är verkligen inte förvånad. Såklart är Kaj Mike, Mike är Kaj, de är enochsamma. Hade man ju kunnat lista ut liksom. Hur som helst är det väldigt kul, klickiklicki här och se själv!

6 kommentarer:

Jojjo sa...

Han är verkligen helt galen, fattar inte hur man orkar? Men hysteriskt roligt att läsa!

Johanna sa...

Haha nej det fattar inte jag heller. Och inte heller hur han kan med, jag sitter där och skrattar och tänker "Å gud, det där hade jag aldrig kunnat med att skriva!".

Josefine sa...

Det är ju en hårfin gräns mellan galenskap och geni men i det här fallet tror jag att han är jävligt långt över det där hårstråt mot galenskap.

karin - trattoria sa...

sv: jag har också dragit ut 4 riktiga tänder, jäkla liten mun säger som och så har jag ju haft tandställning...men jag hoppas jag ALDRIG mer behöver dra ut en visdomstand...jag har tydligen värsta sorten vars rötter växter åt alla håll och kanter... :(

anso sa...

tack för tipset - jag skrattade så jag grät på bussen på väg hem igårkväll :) föröskte småfnissa lite diskret, men det GICK inte, killen är ju genial!
och det är du också, har nyligen upptäckt din blogg, tycker massor om den.
ha det fint & keep up the lovely bloggin'! :)

Johanna sa...

Haha ja, Busmejl är ju vansinnigt roligt.

Och TACK snälla för dessa fina ord!