tisdag 6 september 2011

Dagens bild från ett främmande land, del 3: Danmark

Någonstans i Danmark, juli 2005.

En sommar för länge sedan åkte jag och J på roadtrip i Danmark. Vi åkte runt i den lilla röda Ford Fiestan, tältade och lagade mat i stormkök och drack vin på stränder längs hela vårt grannland. Danmark var fint, och finast av allt var havet.

7 kommentarer:

Kära Syster sa...

Skön bild! Så oväntat tom och... händelselös? Ljuvligt!
/Anna

Duktiga Tjejen sa...

Oh, Danmark! Där har jag varit säkert 10 gånger med jobbet! Återkommer med story...

Fifi sa...

Man borde egentligen åka till Danmark oftare, det ligger ju så nära. Jag har dessutom bara varit i Köpenhamn och Helsingör.

Johanna sa...

Anna: Tack! Ja, jag gillar den också för att den är så himla tom. Ingenting händer, den ser nästan ut som en akvarell.

Och ja, Danmark är himla fint faktiskt! Det var en go semester, det där. Minns att vi flydde till bilen på morgonen nån gång när vi höll på att regna bort i tältet, men det har ju också sin charm. Danmark har ju i alla fall massor av mysiga små byar och ännu fler fina lååånga stränder.

Lisa sa...

Vilken vacker bild!
Jag tänker ofta att man borde resa till grannländerna och i övriga Sverige också, så fina saker man missar så nära. Funderar tillexempel att bila genom Finland nästa sommar, har hört att det ska vara himla fint. Lätt hänt att man bara tänker på kryssningar till Åbo när man nämner Finland..

Trillingnöten sa...

Helt otrolig bild! Så mystisk och vacker!

Johanna sa...

Tack hörrni! Och ja, det är ju alltid så att man missar det som är nära. Jag träffade på en canadensare en gång när jag var iväg och reste, som kom från Toronto men hade aldrig varit vid Niagarafallen (som ligger skitnära).

Man bara VAA? Men så gör vi säkert precis likadant med ställen häromkring.