torsdag 20 oktober 2011

Willesden Green

Är i London! Det är mycket, mycket trevligt. Jag är ju på reportageresa med fotograf-Linn och även om det är mycket jobb är det roliga jobb så det känns lite som semester ändå. Vi unnar oss god mat och te på fina vintagefik och alltså: det finns himla många fina ställen här. 
Vill berätta allt och lägga upp bilder och ha mig men hinner inte nu för måste sova lite. (Och på tal om det förresten. Den här myten om att brittiska hus är "lite dragiga" – mycket sann, kan vi väl säga. Nattens outfit: långärmad skjorta, fluffiga raggsockar. Halsduk till hands.)

12 kommentarer:

Fifi sa...

Jag har bara varit i London på sommaren, men jag kan tänka mig att det är dragigt så här års.

Men du, ha det toppen nu, så ser jag fram emot att få höra om resan både på bloggen och över en fika!

Summercat sa...

åh, vad roligt. älskar london!

egoistiska egon sa...

Åh vad kul, hoppas ni har det toppen!

Jojjo sa...

Kul! Ser fram emot en massa London-tips, har inte varit där sen jag var 13 så det är på tiden att åka dit, haha. Ha så kul!

Josefine sa...

Men jag glömde ju skicka mail om det där caféet. Hello hjärnsläpp. Får väl skylla på stress. Men det låter som att su har det bra. Ser verkligen fram emot London-tips!

Johanna sa...

Ha en fin Londontid!

Miss Baglady sa...

Ja kul med London, och har man bara rätt kläder så funkar det uppenbarligen att bo där också.

Kära Syster sa...

Underbart, till och med det där draget lyckas du beskriva som en rätt charmig detalj ändå. Ser fram emot bilder! Och dina bästa Londontips, jag har aldrig varit där, har ingen resa dit planerad, men snart måste jag ju bara ta mig dit!

/Anna

Johanna sa...

Åh, jag saknar London. Bodde där i våras, och ska äntligen tillbaka om ett par veckor! Jag är jättenyfiken på vad du gör! Har ni sålt in jobbet/jobben innan, eller gör ni jobb som ni hoppas kunna sälja?

Sophia sa...

Vill höra allt om London sen när du har tid :) Vi åker om två veckor och planerat lite nu, längtar! Hoppas ni har det underbart, trots jobb. Kram

karin - trattoria sa...

Åh London! Avis! vill se massor av mat(bilder)! kram!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.