måndag 10 oktober 2011

Jag hjärta alla snälla bloggvänner

Vet ni, igår kväll satt jag och förbannade att min e-legitimation (såklart) inte funkade så att jag kan göra den sista lilla registreringen av mitt nya företag. Att ladda ner ny e-legitimation funkade heller inte (såklart igen, funkar det någonsin smidigt?) eftersom båda mina webbläsare var för nya (trots att de inte ens är nya). Blev mycket sur.

Men nu på morgonen kom posten med ett brev, snälla Camelliss har skickat mig en bok om företagande. Hur snällt och omtänksamt är inte det? Dessutom en superpedagogisk liten bok med tips och förklaringar och goda råd och allt möjligt, precis vad man behöver i det här nya och lite förvirrade läget. TACK snälla du!

Det här med att lära känna grymma människor över internettet, så galet bra grej. Blev på mycket bra humör nu! Hurra för sådana snällisar.

11 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Vad gulligt! Och jag håller helt med. Underbara bloggvärld. Man får så enormt mycket pepp och stöd att det ute är klokt! Jag blir lika överväldigad varje gång att se så många bry sig. Stort lycka till med företaget, trots irriterande e-leg.

Trillingnöten sa...

Gud vad snällt!! Det finns så många fina människor där ute som är fantastiska...speciellt bloggare!!

Colombialiv sa...

Men vad fint!

Kära Syster sa...

Håller med ovanstående. Det är himla fint att bloggvärlden finns som kontrast till nyhetsflödet i övrigt. Det är lätt att tro att världen bara bli sämre och sämre och underbart att bli påmind om att vi är många som gärna stödjer medmänniskor vi aldrig har träffat. Fint!

(Och den där boken ska jag nog beställa, jag skulle behöva veta ett och annat om att driva företag..., så tack för tipset.)

/Anna

Lilla Kullan sa...

Ja, en del är verkligen snälla och ställer upp för andra.:-) Stina

Fifi sa...

Vad fint av henne! Och det är grymt vilka bra människor man träffar på nätet!

Camilla sa...

Vad roligt att du blev så glad och att den verkar kunna hjälpa! Och tack för snälla ord! Jag blir lite generad här.

(Jag har svarat dig i mitt kommentarsfält också, men vet inte om du kommer ihåg att kolla.)

Johanna sa...

Tack igen!

Johanna sa...

Åh GOSH, den där skulle jag behöva införskaffa mig!

Johanna sa...

Btw, det här med e-leg. Får det inte heller att funka. Har du mac?

Johanna sa...

Yes, har mac. Nu äntligen funkar det, men jag behövde beställa en kortläsare för Bank-id från min bank, samt få ett nytt visakort, ominstallera något program, ladda hem en plugin och starta om datorn två gånger. SEN funkade det.