måndag 20 juni 2011

Okej, sista.

Här kommer den sista (it's a promise, folks) texten från reportageresan i Västsahara, denna gång ett jobb vi gjorde för Amnesty Press. Vill du läsa reportaget (som handlar om mänskliga rättigheter i VS) kan du göra det här, annars kan du nöja dig med att titta på några få av alla de fantastiska bilderna som Erik Abel tog:


Den som vill se fler av Eriks bilder kan göra det på hans hemsida. Där ligger dock inte några bilder från VS ännu, vilket är synd eftersom det finns många till som är riktigt bra. 

(Den som tycker att ämnet "att resa i diktaturer" generellt är intressant kanske vill läsa den här krönikan, som handlar om just det).

Ja, det var det. Tack alla ni som vill och orkar läsa och som hör av er och peppar och sånt. Känns himla härligt ska ni veta!

6 kommentarer:

Fifi sa...

Vilka otroligt vackra bilder!
Och vad kul att få göra sådana reportage, journalistyrket verkar inte dumt alls :)

Det är inte klokt vilka knäppa drömmar man har ibland, men men, de har väl alla någon slags betydelse.

Fifi sa...

Och tack för hejakramen! Det är så typiskt mig att göra för mycket när jag väl är igång. Nu har jag i alla fall en lugn bäbis som håller på att äta sig till sömns.

Johanna sa...

Ja, visst är bilderna fina! Erik är jätteduktig.

Och ang drömmar: Jo, man drömmer verkligen jättekonstiga saker ibland. Att du drömde om graviditet/förlossning känns ju lite logiskt ändå eftersom du nyss var med om det hela, men detaljerna i drömmen var ju allt annat än logiska! Haha.

Daniel Peterson sa...

Hej Johanna, otroligt intressant inlägg som ligger inom mitt intresseområde som du säkerligen redan vet. Du och fotografen har gjort ett bra jobb!!!

Ps. tveka inte om du har några idéer om kommande projekt ifall du behöver med dig någon ;).

Mvh Daniel
http://travelaroundtheworld.se

Johanna sa...

Hej Daniel! Tack!

Och jättebra att veta, skulle gärna jobba ihop! :)

Rebecca sa...

Vilka fantastiska bilder! Ska genast kila in för att läsa reportaget!