söndag 5 juni 2011

Kvinnohelgen

Männen var helt busy i helgen - D skulle pyssla med sitt innebandylag, pappa skulle segelflyga och lillebror åka till sin sambos landställe. Så jag och mamma tog med oss hennes bästis och drog till Bexet i ett dygn. Det är ju som ni vet bästa stället att vara på, SÄRSKILT när det plötsligt blir tropiskt väder efter en månad av varjedagsregn.

Vi låg i varsin solstol hela fredagen. Biggan bjöd på Prosecco och spännande skvaller från riksdagen (om kungafamiljen - spexigt), och det var 21 grader varmt i vattnet, vid ytan. Humlorna surrade, eller om det var solglada flugor men det låter ju så trökigt, och vattnet kluckade stilla mot stenarna där jag satt med mitt avskavda nagellack och njöt.

Sen åt vi fläskfile och finost och pratade om relationer hela kvällen. Mamma och Biggan alltså - såna underbara kvinnor.


5 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Lovely!

Fifi sa...

Sol, bubbel och skvaller - det låter hur fint som helst! Var ligger Bexet förresten?

Sourcream är riktigt mumsiga, men vinäger är snäppet godare!

Johanna sa...

Det var himlans härligt! Bexet ligger 7 km utanför Hyltebruk, som i sin tur ligger 5 mil öster om Halmstad. Smålands landskap men Hallands län. Min mamma är uppvuxen i Hylte och min mormor och morfar byggde stugan i början av 50-talet. Älskar det stället över allt annat.

magasinprojektet sa...

det där låter och ser väldigt härligt ut, en liten stuga är precis vad man behöver ibland

/maria

Johanna sa...

Ja, det är verkligen lyxigt att kunna åka till en stuga och bara vara där. Äta frukost i timmar, lösa korsord, inte ha iPhonen i närheten.