måndag 27 juni 2011

Gepe.

Idag var första dagen på GP Utland-viket. Det kändes skitkul att vara där igen, det är ju tredje sommaren i rad så allt var egentligen som vanligt. Förutom att det märktes att jag inte suttit i en kontorsstol åtta timmar i sträck på ett tag nu (var tvungen att gå in på handikapptoaletten och stretcha lite på eftermiddagen för att jag fick ont i benen/röven av sittandet. True story.)
En annan ny grej är att de byggt om, så där där med eget stort kontor för alla på utlandsredaktionen har bytts mot öppet kontorslandskap. Visserligen trevligt att kunna småprata med kollegorna hela dagen, men det blir till att vänja sig vid att folk hör alla ens telefonintervjuer. Det gäller med andra ord att skärpa te sajj och låta proffsig och så.

9 kommentarer:

Colombialiv sa...

Hehe.

Jag tycker alltid att det är jättejobbigt när folk hör vad man säger när man ringer jobbsamtal så jag försöker alltid smita undan till ett tomt kontor...

Hör av dig om du skriver några spännande LA-rep!

Johanna sa...

Haha eller hur. Fattar egentligen inte vad det är som är så jobbigt med det, men av nån anledning är det lite goare när ingen hör och man får prata ostört.

Lovar att höra av mig när det blir LA, jag var sugen på att skriva om Honduras till morgondagen (2 år sedan Zelaya avsattes ju) men det hade de gjort till dagens tidning. Blev Ship to Gaza istället.. :)

Fifi sa...

Jag är inte van vid att sitta stilla länge på jobbet, så i vintras när jag hade kontorstjänst pga graviditeten, blev jag helt stel av allt sittande och fick gå runt och sträcka på mig stup i kvarten. Men kul att det känns bra att vara tillbaka!

Det är säsong 4 av True Blood som har börjat nu, så du har säkert en del att se ikapp, blir nästan lite avis på dig som har så många avsnitt framför dig!

Josefine sa...

Nej vad kul! *avundsjuk* Åh vad jag längtar efter att jobba. Men... stetchingen på toan.. HAHAHA! Fantastiskt.

Johanna sa...

Josefine: haha ja, vi får se om jag behöver kila dit och stretcha i eftermiddagen igen eller om rumpmusklerna (avsaknaden av dem) har vant sig.. ;)

karin - trattoria sa...

Vad kul med vicket!
Hm, örter, jag brukar vattna dagligen och låta dem stå i söderläge, det brukar funka :)Har egentligen inte alls gröna fingrar, är mycket bättre med mjöl och smör hehe :)

Johanna sa...

Hehe, jag tänkte "basilika kan man ju äta, då vet säkert trattoria-karin hur man sköter om den". ;)

Vatten varje dag verkar ju vara en hit iaf!

Karin sa...

Ha på tal om handikapptoaletten kom jag och tänka på ett Ligga med p3-program där en av programledaren berättar att hon brukade ta onani-pauser på handikapptoaletten. Stretcha känns ju mer ok liksom.

Johanna sa...

Hahaha!