onsdag 22 juni 2011

DU kan vara en dead end!

Nivån av frustration man känner när man kört fel fyra gånger och GPS:jäveln upplyser en om att man "reached a dead end, make a u-turn" med världens mest störiga, entoniga och bestämda röst: mycket hög.

6 kommentarer:

Sophia sa...

Ha,ha just därför jag inte är något fan av GPS ;) Google Maps måste vara bästa uppfinningen i mitt tycke. Och då bor jag ändå kvar i landet som lever på GPS, även på Autobahn till Zürich.. ;) Ha en underbar midsommar, hälsa radiopratarn. Kram kram

Fifi sa...

Jag skulle nog inte palla att köra med GPS, så frustrerad skulle jag bli...

Johanna sa...

Man blir verkligen frustrerad när det blir sådär. Men det är väldigt skönt att bara sätta sig i bilen och slippa kika på vägbeskrivningar och dylikt, ofta funkar det ju superbt med GPS.
Fast man kan bli VÄLDIGT vansinnig på "when possible, make a U-turn" när man som bäst sitter och svär för att man inser att man missade en avfart eller så. Den är provocerande lugn och repetativ, den där rösten ;)

Duktiga Tjejen sa...

Make a legal U-turn when possible... Vi är helt beroende av GPS på vår roadtrip nu om man säger så, och för det mesta funkar den ju trots allt fint. Så jävla skönt att sånt finns nuförtiden, fatta att gå tillbaka till kart-stadiet... Huh!

Johanna sa...

Agreed! GPS:en är ju nästan nästan alltid väldigt mycket bättre på att hitta än vad man själv är.

Alicia sa...

Åh herregud, så stressad man blir. Men GPSen har räddat många gånger också.. Hoppas att du kom rätt till slut! :)