tisdag 7 juni 2011

Atmosfear

Bild lånad från Liseberg.se
Igår kväll var vi på Liseberg en sväng, och trots ledig nationaldag och årets varmaste väder var där toklite folk. Obefintliga köer gjorde att vi när vi åkt Kanonen fick sitta kvar och åka två varv till, gratis. (Blev mycket uppspelt över detta, en liten vardagsvinst liksom. En sån som Mike skrivit om).
Vi testade självklart den nya Atmosfear också, fritt fall från Lisebergstornet. Av en slump råkade vi vara med på den 3000:e åkturen, och mannen i högtalarna snackade om "en eventuell 3000-bugg". Kul skämt. 

Vi överlevde dock och Atmosfear är värd hausset. Mycket hög pirr i magen-faktor.

3 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Kul med free-rides! Ja hatar dock sånna där fritt fall; har åkt två gånger på Grönan och döper härmed om attraktionen till Fritt Förfall.

Johanna sa...

Haha, jag brukar också hata såna, mest för att jag ångrar mig så sjukt mycket när man sitter där uppe och "väntar" på att få skjutas ner. Men på Atmosfear föll man en så lång stund att man liksom hann vänja sig i luften, mycket härligt.

Annars gillar jag rollercoasers bäst, vi var på Six Flags i LA förra sommaren och åkte de coolaste berg-och-dal-banor jag någonsin sett.

Fifi sa...

Jag älskar Liseberg och det är ju vansinnigt bra när man får sitta kvar och åka om och om igen!