torsdag 9 juni 2011

Hur gör proffsen? Del II.

Bara för att ni svarade så himla bra och hjälpsamt på förra frågan passar jag på att smida medan järnet är varmt:

Vill även bli modern och blogga från mobilen. Funkar bra hittills om man går in på bloggen som vanligt i webbläsaren på iPhonen, men hur gör man när man vill kunna lägga upp bilder också? Det hade varit så skönt om man bara klickade på "lägg till bild" och sen kunde bläddra bland sina bilder i telefonens album. Men icke (väl?).

Så: hur gör ni? Vilken app är det man ska ha? Vill kunna blogga smidigt samt lägga till bilder, och som sagt allra helst utan att behöva ladda upp bilderna på Picasa/Flickr eller liknande först. Går det?

4 kommentarer:

Josefine sa...

Jag skaffade blogger+ efter tips från nån som läser hos mig. Den tycker jag funkar bra. Tog iofs ett tag innan jag fattade hur man skulle minska bildera till normal storlek *teknisk idiot*. Men den är enkel och bra att blogga från. Tror att den kostade femton spänn eller nåt sånt.

Johanna sa...

Kanon, tack för tipset! Finns så många att välja på så det känns bra att höra att någon testat och gillat innan man sätter igång och provar sig igenom alla...

Duktiga Tjejen sa...

Exakt det undrar jag oxå, och nu slapp jag ju göra ett blogginlägg med den frågan - perfekt! Meddela gärna om du får fler tips :)

Johanna sa...

Haha, det ska jag göra! Fråga sina bloggläsare är en väldigt bra grej har jag märkt. Alltid nån som har koll liksom.