onsdag 4 april 2012

Den om sportinlägg

Min kille bara: "Du ska kanske inte skriva om sport på bloggen J. Det är ingen som kommenterar hos dig då". 

Hehe.

12 kommentarer:

Fifi sa...

*känner mig träffad*

Sophia Molin sa...

Jo jag :D Konstiga va?!

Lisa sa...

Fast jo, jag har faktiskt tänkt kommentera det, skriva att det var det mest intressanta jag läst om sport. Jag hatar liksom sport, så det är alltså en möcket bra komplimang. Dock läser jag så ofta från mobilen tt jag blir lite bekväm med att kommentera.

Ann sa...

Det är för att sport = tråkigt och tyvärr så finns det ingen bra skribent i världen som kan få mig att tycka annorlunda. Dock var jag väldigt tacksam mot D i somras när jag fick hjälp med sporttelegramen i morgonsändningarna. Hälsa och tacka så mycket!

Johanna sa...

Haha, vad roliga ni är.

Sophia: Ja, DU kommenterade faktiskt. Men så är du ju hyggligt innebandyintresserad också :)

Lisa: Haha, man måste verkligen inte kommentera! :) Men tack för den möcke bra komplimangen!

Ann: Det ska jag! Man kan behöva hjälp med sånt minsann. Minns när jag skulle skriva referat när Adaktussons söner spelade korpfotbollsmatch och råkade skriva att Andreas "petade in den" när han tydligen sköt en rökare i krysset eller vad det heter. Fick höra detta i flera års tid sen ju. Inte lätt med alla de där fraserna.

Johanna sa...

Och Fifi: Det är lugnt du :) Man måste inte. Roligt noterat av D bara.

Kära Syster sa...

Jag sökte jobb på en tidning för många år sedan och fick frågan "Är du intresserad av fotboll"? De hörde aldrig av sig.

/E

Josefine sa...

Hahaha!!! Jag ville kommentera eftersom det var första inlägget på ett tag men sen visste jag inte vad man skriver om innebandy *mkt allmänbildad*.

Johanna sa...

Hahahaha... men alltså, man KAN tex skriva "vad kul att de vann!". Fast det måste man såklart inte göra! Vill bara poängtera att man inte måste skriva "vilken frilagsvariant körde de" eller liknande (eftersom jag i så fall inte skulle ha en aning om vad jag skulle svara).

Bjorno sa...

Andreas? Det var JAG som "petade in bollen" - från halva plan. Sådetså.

Johanna sa...

Björn: Haha, var det du? Hade väldigt mycket för mig att det var Andreas. Nåväl. Så blev jag inte just sportjournalist heller. Kanske tur det?

emma sofie w sa...

Haha, jag har bara typ noll koll på innebandy, tror det var därför jag inte skrev något. Men, sport älskar jag. Mest hockey.