måndag 15 augusti 2011

Om det här med Göteborg och regnet.

En fotograf jag känner skrev igår kväll på facebook att han var ute och plåtade en kille i badbyxor som simmade på motorvägen. Och bilarna som körde hade vatten upp till fönsterrutorna, tydligen kom det 23 mm på en timme. 77 mm totalt.

Tycker att det säger allt om vädret i Göteborg sommaren 2011.

4 kommentarer:

Fifi sa...

Shit, vad mycket vatten, helt sanslöst!

Jag hade inte planerat vad jag skulle ha på mig innan vi gifte oss, utan tog fram några klänningar precis innan, provade och valde ballerinaklänningen från Monki :)

Johanna sa...

Ja verkligen! Tydligen omöjligt att ta sig fram på vissa ställen..

(Roligt att läsa om ert smygbröllop, det lät väldigt romantiskt :) Fin klänning också!)

Anonym sa...

Thank You for being the member of this website. Please allow me to have the possibility to show my satisfaction with Hostgator web hosting. They have professional and instant support and they also offering some [url=http://tinyurl.com/gatorcoupon ]Host gator coupons[/url].

I appreciate Hostgator hosting, you will too.

http://tydoc.com/forum/index.php?action=profile;u=9660

Fifi sa...

På tal om träning och sötsaker: innan jul var det en ledare på Friskis som bjöd på clementiner och skumtomtar efter passet. De flesta tog en clementin och en skumtomte på sin höjd, jag tog noll clementiner och en stor näve tomtar. Faktum är att jag tränade extra bra den gången bara för att jag visste att de där tomtarna fanns där som belöning :)