onsdag 24 augusti 2011

Länkkärlek: Kära vardag

Fifi som skriver bloggen "Kära vardag" är en för mig ganska ny bloggbekantskap som jag tycker att ni ska spana in! Hon har en skitgullig bebis som heter Elly och skriver på ett roligt sätt om sin vardag i Majorna. 
Det jag gillar allra mest med Fifis blogg är att hon skriver som det är. Det är inte bara göllegölle hela tiden, ibland blir hon till exempel kissad på. Hon vågar erkänna att hon bloggar slash kollar på tv medan hon ammar, drar gärna ett fisskämt och verkar vara en väldans härlig person. (Kan tänka mig att bloggen är fantastisk för alla som har en egen liten bebis och kan känna igen sig i alla babysimsneuroser och annat, men den är väldigt, väldigt rolig även för oss som inte har barn än.) In och läs med er!

4 kommentarer:

Josefine sa...

Hon är precis så fin som hon verkar. Jag träffade henne dessutom för typ en timme sen på mitt stamfik så nu har jag även sett hennes bebbe irl. Sjukt söt. Älskar hennes blogg för övrigt.

Fifi sa...

Åh, tack, vad glad jag blir!! Jättefint skrivet!


Haha, ja, det kändes lite lustigt att jag ville shoppa loss på Lidl istället för att köpa kläder eller nåt.

karin - trattoria sa...

vad kul med bloggtips! det gillar jag, alltid kul med nya bekantskaper :)
jag måste fråga, du som fotograferar mycket, jag behöver uppgradera min kameran, jag har en Nikon D40, har du något tips på en kamera som är snäppet bättre..? jag är så vansinnigt dålig på det där med kameror...tycker det är kul att fota men inte lika kul att ta sig igenom djungeln av alternativ... :/

Johanna sa...

Karin - ledsen för sent svar!

Jag älskar Nikons kameror, började med en D70, när den blev stulen köpte jag en D80 och min senaste ögonsten är en D7000.

Jag skulle tipsa dig om en D90, den är kanonbra, har film-funktion vilket också kan vara kul och dessutom gissar jag att den gått ner lite i pris eftersom den inte är helt ny.

Vet inte om du har flera objektiv till din D40.. (?) Nackdelen med den är att objektiven av någon konstig anledning bara passar till D40:n, men med alla andra Nikon-hus kan du köpa nytt hus och ha kvar samma objektiv om du skulle vilja.

Hojta gärna om du har fler frågor! Jag är verkligen ingen expert men svarar gärna om jag kan.