fredag 26 augusti 2011

Bloggen rekommenderar: lite ledighet

Jag älskar att vara lite ledig, man hinner så mycket. Igår drack jag öl på andra lång med Josse och Anders och Linnea. Idag kom Sigrid kom hit på lunch och sen körde jag en shopping-spree med Nicole. Toppade kvällen med att gå på bio med Malin och Björn. I morrn kväll blir det ölprovning hos Johanna (en annan alltså, jag talar inte om mig själv i tredje person) med Diggi och några fler och på lördag häng med Sofia A som kommer hem en sväng från Schweiz. (Hurra, har längtat!)

Men vet ni vad det sjukaste är? Det är att trots alla dessa miljarrder aktiviteter så har jag massa, massa tid till att ligga i sängen och läsa bok, flytta över i soffan och läsa bok, måla hyllor, dona, greja lite, äta glass, pilla naveln och läsa mer bok halvliggandes i fåtöljen. Hur skönt är inte det?

D är i Schweiz några dagar och jag saknar ju honom och så, men alltså, älskar samtidigt så himla mycket att strutta runt ensam hemma. Det. Är. Så. Gött. 

Några lediga dagar plus me-time = nytt liv åt själen. Hallelujah.

5 kommentarer:

Josefine sa...

Det låter faktiskt helt jävla underbart. och öl på långgatan. Så himla bra. Blir lite avundsjuk på egentiden också. Speciellt kvällstid. Det är nåt visst med att skrutta hemma på kvällen, dricka ett glas vin, läsa lite bloggar, läsa lite bok, slötitta på tv. Åh gud.

Duktiga Tjejen sa...

Njuut! :D

Fifi sa...

Herre gud, du är ju proffs på att vara ledig! Det är nog inte många som både hinner göra så mycket och ta det lugnt, perfekt!

Mina syskon kallar mig Fifi och när jag startade min blogg ville jag vara lite halvanonym, så jag började kalla mig Fifi och sedan fick det hänga kvar :)

mikebike sa...

avis!

karin - trattoria sa...

sv: tack så mycket för informationen! jag har bara ett objektiv till min D40, vet inte om det bästa för mig är att köpa ett objektiv för närbilder eller köpa en ny kamera...vill kunna ta bilder med ännu högre kvalitet...
Låter härligt med ledigheten! jag har jobbat som en tok i veckan och nästa vecka blir det ännu mer så jag vägrar jobba i helgen och tänker bara mysa och baka :)Återigen, tack!