onsdag 16 november 2011

Dagens diagnoshandling

Nu har jag ägnat ganska många timmar åt att göra en egen (förvisso snygg) fakturamall till det dära bokföringsprogrammet, eftersom jag tyckte att den förgjorda mallen hade en massa irrelevanta fält. Och irrelevanta fält vill man ju inte ha kvar, det blir ju fult ju. Så kan vi inte ha det!

Det var jättejättepilligt och tog tusen år – tid som jag egentligen inte har – men nu har jag i alla fall en clean fakturamall och frid i själen.

Vänliga hälsningar, *tillfälligt autistisk*

7 kommentarer:

Kära Syster sa...

Simla duktig du är! /Anna

Lisa sa...

Bra jobbat!

Fifi sa...

Ibland är det bra att drabbas av en släng autism!

Johanna sa...

Jag har gjort en egen fakturamall i Word som jag gillar väldigt mycket. Just nu är det den enda anledningen till att jag inte vill ha ett bokföringsprogram, haha! (Men fan vad pilligt att hålla på i Word, jag vet att man inte ska. Gud. Hur bra är ditt program egentligen?)

Johanna sa...

Alltså, verkar ändå väldigt smidigt att ha ett program faktiskt! Du kan ju använda din mall från word även om du har ett program, men om du vill att den ska vara sammankopplad med bokföringen så kan du "Sätta ihop" din egen med de ifyllningsbara fälten i programmets mallredigeringsprogram som medföljer. Lite pill, men eg inte så värst svårt.

Bästa med att ha ett program är ju att allt blir så tydligt, adresser sparas, du ser när en faktura förfallit utan att ha blivit betald etc.

Jag valde att köpa ett program direkt (iOrdning) mest för att jag aldrig bokfört förut och vill att det ska bli tydligt och smidigt. Och det tror jag det blir! Till slut.. ;)

Duktiga Tjejen sa...

Bra! Önskar att alla hade det. På jobbet får jag in den ena fakturan mer märklig än den andra... Handskrivna är de allra värsta!

Fakturamall sa...

Hej! Har hittat en hel hög med fakturamallar!