lördag 22 september 2007

Klart man kan konsumera sig lycklig

Vi har åkt söderut, till Lund, för att hälsa på Nicole och Martin över helgen. Lund är en förtjusande stad. Man kan köpa falafelrulle för 20 spänn och solen skiner varje gång jag är här. Folk sitter i klungor på marken mitt i stan. Underbart.

Igår drack vi rosé och gick på fest i Malmö, vilket ledde till att vi idag sov hur länge som helst. Sen åkte vi in till stan och Nicole gick till frisören. Under tiden smet jag in på H&M en liten sväng. Det tog 20 minuter, sen kom jag ut med tre nya klänningar i en påse. Tre jättefina klänningar som jag verkligen behövde. Nåväl. Och en vit top. Jag var i alla fall alldeles till mig över hur fina de är och tyckte absolut att jag behöver tre nya klänningar i mitt liv.

Efter det blev jag ännu mer till mig när vi gick och fikade med Lotta, som nyss flyttat hit från Göteborg. Lotta är världens roligaste. Vi insåg att vi inte setts sen i juli. Förra året. Helt absurt. Lotta är en sån person som jag tänker mig att jag träffar rätt ofta och hänger med lite då och då. Men det är ju en lögn, nåt jag hittat på, uppenbarligen. Det måste vi för fan ändra på.

Nu ska vi äta taccos och jag ska prova alla mina klänningar igen. Bara en gång till.

1 kommentar:

Björn sa...

Det låter underbart! Grattis, Falafel och klänningar, i Skåne...kan det bli bättre?
Ha det så bra :D