tisdag 11 september 2007

Död linje

Klockan är 12, och jag är klar. Jag har lämnat in.
Det känns makalöst bra, och mitt tidigare journalistiska förfall förvandlades till någon form av "du kan när du verkligen måste".
Det betyder inte att jag automatiskt producerar bra när jag har kniven på strupen, som igår. Men när kniven skär i en bit i halsen, då blir jag jävligt effektiv! Jävligt. [läs; sitter uppe till 04:15 och skriver, och går sedan upp 7 för att vara på plats i skolan klockan 8 och göra klart].


Nu ska vi gå och äta kebab, och fira.

3 kommentarer:

Björn sa...

Wauw, jättegrattis Johanna!
Njut av din seger :D

Johanna sa...

Tack. Det gör jag. Idag har jag njutit genom att sitta kvar i skolan och slappa hela dagen, äta godis med johanna, fnissa åt halvroliga saker och titta på vårt klasslags korpfotbollsmatch i den 19-gradiga septemberförkvällen.

Jättehärligt.

Anonym sa...

Usch, jag minns hur jag våndades för den där jäkla artikeln, helt övertygad om att det var det sämsta jag någonsin producerat. Övervägde länge att inte gå på genomgången men gjorde det till slut ändå. Så gissa hur förvånad jag blev när läraren höjde skiten till skyarna! Hon tyckte att den var kanonbra, allt bara för att jag varit "modig" nog att gå fram till den gråtande (fällda) tjejen efteråt och på äkta kvällstidningsmaner fråga "Hur känns det?". Ibland är de så lättköpta..