onsdag 12 maj 2010

Dag ett i tio bilder.


Det har varit en alldeles perfekt första dag. Vi bor på South Beach, den grymmaste delen av Miami Beach. Coolast var alla Baywatch-liknande färgglada badvaktshytter och de hjärtformade klistermärken många av tjejerna satt på bröstvårtorna (kan eventuellt ha varit body paint, lite svårt att avgöra på håll). Solen är varm, sanden mjuk, vattnet och vinden alldeles ljummen.
Vi åt lunch på fancy Ocean Drive längs med stranden där vi serverades gratis raspberry mojitos under vita parasoller och det hela kändes bara väldigt väldigt nice. Vi har det så bra så bra. I morrn kväll ska vi ut och djuphavsfiska eller vad det heter, med en stor båt och stoora spön. David är laddad som aldrig förr.

4 kommentarer:

Nic sa...

Aaahhh.. sweet. Vad fint! Shit vad spännande med djuphavsfiske. Hoppas David får nåt! Och du också såklart. (fast mest david.)

Emma & Johan sa...

Nu fick jag total kortslutning i huvudet ett par sekunder. Min hjärna läste "djuphavsdykning" och inte "djuphavsfiske" av någon anledning. När Nicole sen hoppades att David skulle "få något" blev jag mer än lovligt förvirrad.

Men att få sig nåt när man fiskar kanske inte är så snuskigt ändå... ;P

Det där ser ju inte helt fel ut! Hoppas det fortsätter i samma stil Men se så, kliv på båten nu! Vi vill se hur den ser ut!

Kramar

Johanna sa...

Haha, ha vi ska försöka att hålla oss på båten! =) Och vi kliver på båten på söndag, men har nog inte internet sen förrän vi kliver av, jag gissar att de tar bra betalt för wi-fi:et där på båten.

Nicco, attans med den där strejken, men det kommer ju vara lugnt. Eller hur? Vi bestämmer det!

Sofia A sa...

Lovely! Hm, hjärtklistermärken...kanske nagot du skulle prova pa, lär ju vara riktigt bra för brännan! Härligt att ni har det sa bra redan...och bättre lär det ju bli när D far napp!