måndag 24 maj 2010

Caribbean Cruise Part V - Cozumel, Mexico

(Historien om kryssningen läses med fördel från början, det vill säga del I. Se nedan!)

Cozumel, en ö utanför Yucátan i Mexico, var nog den destination som vi egentligen såg minst av. Vi använde lite gratis internet i en av shoppinggalleriorna, kollade in hur fulla folk kunde bli på att gratis Tequila det bjöds på överallt och sedan drack vi Margaritas och Coronas på Margaritaville (nu vet vi att du blir avundsjuk, Jiddish). Från baren kunde man hoppa direkt i havet om man ville, och det ville man förstås. Det var gött.

Efter Mexico väntade oss en lördag på havet då vi bara slappade vid poolen. Vädret var kanon, det var kanske 33 grader varmt eller något sådant som vanligt och faktiskt riktigt skönt att bara få vara kvar på båten en sista dag. I morse klev vi av båten, mycket nöjda med veckan, och drog till Sea World i Orlando. Men det får vi berätta om lite senare i veckan. I morrn åker vi till New York!


4 kommentarer:

Unknown sa...

Gud vilka härliga bilder ni levererar! Jag vill åka till alla ställen och stanna för evigt.

Hoppas ni får det fortsatt lika härligt i New York. Kom ihåg att ta anteckningar åt oss! Puss puss

JJ sa...

My God, I love it. Vilken resa! Och Margaritaville, vad ska jag säga? Avis är nog bara förnamnet! Hälsa Bågen, och glöm nu inte käka ihjäl er på deli i NY. // JJ

Johanna sa...

Emma: Tack, och will do! Mig kan du lita på, ska tipsa om allt :)

JJ: Tänkte väl det :) Vi tänkte på er när vi beställde in Margaritasarna (vad heter det i plural bestämd form eg?). David hälsar att han fått ditt mess men inte lyckats svara, eller något sådant. Ha det gott!

Schweiz-Sofia sa...

Men tjena! Vilken j*kla trip ni hamnade pa, lät helt fantastiskt (är dock lit besviken pa pensionärs-bortfallet) och bilderna är fantastiska! Ni ser sa oerhört lyckliga ut, mycket härligt. Sa skönt att ni fick med er en bra kamera till slut ända, vi va lite oroliga där ett tag... Ha en supervecka i NY nu och glöm inte att shoppa sjukt billigt pa Forever 21. Puss och Kram