onsdag 23 maj 2012

Yey på den

Alltså mitt jobb just nu...(!)

Igår kväll fick jag ett mail från den där EU-pressorganisationsgrejen som gav mig stipendiet för att åka till Japan förra året. De bara "Hej! Vill du komma på ett EU-seminarium i början av nästa vecka? Vi står för flyg hotell mat."

Så nu blir det hej hej Bryssel måndag-tisdag, och då tänker jag passa på att träffa Sigrid och pussa på hennes nykläckta lilla bebis Nora. Hurra!

Och alltså, jag undrar lite hur detta flow kommer sig. Detta är den sjätte (!) betalda utlandsresan jag blivit erbjuden på olika sätt genom mitt jobb bara de senaste månaderna. Varav ett, som handlar om ett reserep jag ev ska göra i höst, går ut på att jag får välja destination (!) och tidpunkt själv. Jag som tycker det är himla lyxigt att kunna tjäna pengar på reportageresor även när jag (som oftast, såklart) betalar själv. Så förlåt om detta blev värsta skryteliskrytinlägget, var bara tvungen att sjunga ut ett litet hurraa över alla dessa goa grejer som trillat in på sistone. (Och det är tur att såna här göttegrejer händer också, det gör ju att man står ut med dagar då man har noll inspiration, då det känns som att man glömt bort hur man gör när man skriver och dagar då man inser tror inser att det aldrig blir någon fastanställning aktuell på den arbetsplats man vill vara på. Nu bara: gör inget! Älskart ändå!)

16 kommentarer:

Fifi sa...

Men fy fan vad grymt! Wow!

Linn sa...

Det är så livet funkar när man är duktig. Heja dig!

Johanna sa...

<3

Lisa sa...

Men fi fan vad grymt! Heja dig!

Linnéa i Colorado sa...

Vilket härligt inlägg! Grymtmed resor, grymt med resultat över hårt arbete och GRYMT att du skriver om det! Be inte om ursäkt!

anydaynow sa...

Inte alls skryt! Låter sjukt bra bara, enjoy!

Johanna sa...

Men vad himla goa ni är! Kram och tack!

Colombialiv sa...

Men HURRA! Och vadå det är inte flyt, det är för att du är så sjukt duktig och därmed mycket förtjänt av allt det där.

Tips inför självvald destination: Colombia!

Söfu sa...

Yeii!!

Fröken K sa...

Heja dig, härligt!!!

Sophia sa...

Som tidigare talare, är man duktig sà förtjänar man det oxà :) Hur fàr man ditt jobb? ;) Have fun!

Duktiga Tjejen sa...

Wow, vilket flow! Känns ofta som det är så; när bollen väl börjar rulla så slutar den liksom inte. På gott och ont. Misery loves company och vice versa. Hoppas det fortsätter såhär liksom, grymt!

Anna sa...

Sjuuukt bra ju! Jippie! Hurra!

Kära Syster sa...

Inte skryt: delad glädje är dubbel glädje, och det märks att det stämmer, av kommentarerna att döma. Man blir så glaaad att läsa sånt här!

/Anna

Jojjo sa...

Åh, men det är du värd, kul ju! Och Bryssel vill jag också åka till, ser fram emot bilder och ännu en härlig reserapport.

Johanna sa...

Tack tack tack tack, ni är bäst! :)