måndag 14 maj 2012

När man träffar på folk man inte känner utan bara "känner"

Annan grej om helgen:

Jag såg Mikebike när jag och Nicole stod och spanade på alla löparna på varvet. Han hade just börjat gå ett par steg men såg ändå inte alltför förstörd ut. Bra jobbat alltså.

Och då tänkte jag såklart skriva "Wohoo heja komigen" eller något annat smart, MEN så slog det mig: Vi har ju aldrig träffats. Vi har förvisso internetkommunicerat och jag har hängt med hans tjej Josefine några gånger, men han kan ju inte rimligen komma på vem jag är om jag plötsligt tjoar heja från ingenstans. Såg framför mig scenariot att han skulle stanna till mitt i löpsteget, rynka ögonbrynen och bara "men vem ÄR DU?" och helt komma ur fas och missa sitt tidsmål för loppet och kanske stanna upp klungan så att någon snubblade. Eller så.

Allt detta hann jag tänka på en millisekund. Såatte, skrek inget. Sa bara till Nicole "du det där var Mikebike minsann, så han lyckades byta startgrupp trots allt, och ja skägget var ju rätt långt nu". Och Nicole bara: ??!.

Det är såhär internettet fungerar.

12 kommentarer:

Colombialiv sa...

Hahahaha!

Josefine sa...

Hahaha... antagligen hade du fått en mördarblick. Han känner inte ens igen mig när han möter mig på stan. Han stirrar argt lite för länge innan han kopplar. Mötte honom vid Avalon en gång (alltså vi skulle mötas där) han gick rakt förbi mig medan han tittade på mig. Helt otroligt. Och ja. Skägget ÄR långt. Innan han stack testade han att "burra upp" det. Det såg för j ä v l i g t ut.

Josefine sa...

alltså inte att han skulle vara arg på dig utan bara förvirrad. han är mycket trevlig (när han väl fattat vem man är).

Johanna sa...

Haha, jag förstod! Det var ju exakt det scenariot jag förutspådde liksom! :) Och man hade ju knappast kunnat klandra honom om han inte hade förstått vem jag var, för hur skulle han?

J

Fifi sa...

Haha, gillar Nicoles reaktion!

emma sofie w sa...

Hahaha!

Tycker det där är så jobbigt, för jag har världens bästa ansiktsminne, kan känna igen folk jag sett på bild en gång och ba "HEEEeeeeeheheeeeeee....." innan jag inser att näpp, jag känner inte dig, alls. Pinsamt.

Linnéa i Colorado sa...

Aaa hahahah!

Linnéa i Colorado sa...

Aaa hahahah!

Aina sa...

Det roligaste är ju att du skriver "Då hade jag tänkt SKRIVA "Wohoo, heja komigen!". Som att ni skulle kommunicera i skrift även live :-)

Johanna sa...

Aina: Men HAHA! Och ingen har sett det! Menade givetvis skriKa...:)

Bra uppmärksammat!

Sophie sa...

Love it, internet och 2010-talet på papper, men pepp är alltid pepp!

Sophie sa...

Love it, internet och 2010-talet på papper, men pepp är alltid pepp!