onsdag 9 maj 2012

Men jag ÄR glad för din skull okej?

I morse gick jag upp halv fem och körde David och hans kompis till Landvetter, eftersom de lite spontant huggit tag i en billig sistaminutenresa hit:

(Bild lånad från nätet, tack/sorry fotografen!)
Tropea, i södra Italien. Där de ska sola och bada och läsa böcker och äta parmesanspäckad mat och dricka vin i en vecka. Är ju glad för D:s skull och så, men också är jag AVUNDSJUK! Jag skulle också behöva sola och bada och läsa böcker just nu.

Hittills har han sms-rapporterat att de dricker prosecco vid poolen, att det är jättefint väder och att det hänger tre roliga katter vid hotellet. Här hemma regnar det, är rättså kallt, min rygg har gått sönder så att jag inte kan träna och jag har så mycket inbokade jobb vid sidan av mitt heltidsjobb att jag har noll timmar av min vakna tid ledig på dagarna. Samt har fått en finne på hakan som jag klämt så att det blivit ett köttsår av det hela, vilket gör att jag ser helt ofräsch ut.

Joråsåatte. Allt känns väldigt jippeyey just nu.

(Och ja, jag vet att det där med köttsåret är ett ilandsproblem).

10 kommentarer:

Fröken K sa...

Du är då mycket mer storsint än jag helt klart. Jag skulle också så fruktansvärt mycket vilja göra en sådan resa just nu så att helt ärligt hade jag inte klarat av att glädjas för min M:s skull ens lite lite om han fick chansen men inte jag!

Fifi sa...

Åh, nu är JAG avis! Italien liksom!

Josefine sa...

Jag vill lite gråta när jag ser bilden. För det ser så JÄVLA underbart ut. Åh gud vad jag känner mig redo att lämna Göteborg ca NU. Sol vin mat böcker.

Johanna sa...

Nu har han mailat några bilder samt berättat att det asgoda vinet kostar 20 kr för en kvarts liter och att pizzerian med utsikt samma som på bilden har 100 pizzor att välja bland.

Alltså åh. ÅH!

emma sofie w sa...

Det känns på något sätt skönt att veta att jag inte är ensam i universum om livet går lite i motvind just nu. Och jag hade varit avis, får bita ihop och räkna ner till min egen semester helt enkelt.

Kram!

Johanna sa...

Emma Sofie W: Nejdå, du är inte ensam. Jag ska inte ens ha semester i år *buhuu*

emma sofie w sa...

Okej, jag ska inte klaga! Jag jobbar tre veckor i sommar, sen ska jag ha semester, och så åker jag ju till Mexico i två veckor innan jag börjar jobba. Fan. Lyxlivet ändå.

Jojjo sa...

Men åh, det klart man blir avis! Vill också ha sol och semester och Italien nu!

David Jansson sa...

Rättelse: 500 pizzor.

Johanna sa...

@David: Haha! Jävlar alltså. 500 är väldigt mycket. Det hade tagit tid för mig att bestämma mig.