lördag 11 februari 2012

Sist men inte minst

Jag har ju vetat om det hela tiden, men blundat för det. Förstått att det är något jag går miste om, men liksom tänkt lalala håll för öronen för du har inte tid. Men, så drack jag den där ölen med Josefine för ett tag sedan, och hon berättade hur besatta hon och Mikebike varit av Instagram, och det var då jag förstod: jag måste gå med. Trots att jag tänkt bloggen och facebook r-ä-c-k-e-r, jag hinner inte ett forum till. För man hinner ju alltid ett forum till.

Droppen kom när jag och Nico hade tv-kväll ikväll och hon satt och knappade med sina bilder, då fanns det inga ursäkter längre. Så nu är jag med! Det tog mig cirka tre sekunder att bli besatt. Det är ju jähätteroligt med Instagram! (duh). Hur jag kunnat missa det är ett mysterium. Det är ju som bloggen fast man slipper hitta på något att skriva för att kunna lägga upp en bild, det räcker att man har en bild som är lite fin bara. Underbart! 

Och nu måste jag ju bli proffs, så ni som vet: borde man tagga bilderna eller lägga nån sorts etikett eller något på dem? Och äre liksom nån slags Instagram-etikett som motsäger att man kan slänga upp lite gamla bilder också, eller är det bara tänkt att vara en "detta gör jag just nu"-bilddagbok? 

Jag kommer nog slänga in både gammalt och nytt, tänker mig att det här blir bästa spårvagnsnöjet från och med nu. Kanske kommer att konkurrera ut wordfeud helt, vem vet?

Så nu kör vi. Vad heter ni? Vill ju följa er såklart! (Vill man bli Instagramvän med mig går det bra att adda, har valt det fantasieggande nicket "johannalagerfors".)

7 kommentarer:

Linnéa i Colorado sa...

jag stalkar dig!

jos sa...

Jag resonerade precis likadant, men sen gick det på nån sekund att vara totalfast när jag väl gav vika.. Har lagt till dig nu :)

Melinda sa...

Ninnamelinda :)

Fifi sa...

Kul att du har börjat insta!
Jag tror det är helt ok att lägga upp gamla och nya bilder huller om buller. Vissa kör #flaschbackfriday, andra lägger upp gamla när som. Jag gör lite olika med taggar, ibland sätter jag dit hundra stycken ungefär, ibland inga. Ibland skriver jag en bildtext och geotaggar, ibland skriver jag ingenting. Ibland skriver jag på svenska, ibland på engelska. jag antar att jag är lite velig, men det är kul att pröva sig fram.

Josefine sa...

Haha... kul att du också bara pang och var missbrukare på en gång! Det går ju inte att låta bli. Jag måste ladda telefonen hela tiden. Kan bero på allt scrollande och klickande på instagram.

Johanna sa...

Haha ja, jag vet. Och det här med batteriåtgången: herregud! Tar ju slut med en gång nu, innan Instagram behövde jag aldrig tänka på att ta med laddaren till jobbet. Det fick jag göra i morse..

Johanna sa...

Och Fifi: tack för lilla guiden. Nu följer jag er allihop.