söndag 12 februari 2012

Lördag

Tack för alla follows på Instagram! Har nu ägnat större delen av lördagen åt att spana på alla era bilder och lagt upp några egna. Önskar att det fanns några fler redigeringsmöjligheter i själva programmet, men man kan ju redigera dem innan såklart. Hur som helst: galet kul. Nu kliar det i mina fingrar att göra de där fotoböckerna jag snackat i evigheter om att jag ska göra.

Resten av kvällen har vi ätit ost och kex och kollat på film hos Malin och Björn. Jag somnade i soffan innan filmen var slut, men det får man ju som tur är.

Genève, Schweiz, september 2009

10 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Camera+ är en bra app att redigera i innan!

Lisa sa...

Men fy sjutton vad avis jag är på alla med ajfån och instagram! Jag hoppas lite grann att min htc ska gå ännu mer sönder så det blir riktigt befogat att slå till på en dyrgrip. =)

Miss Baglady sa...

men vad heter du där då? vill ju också följa :)

Fifi sa...

Jag borde kanske också börja göra fotoböcker istället för att framkalla en massa kort som blir liggande för att jag aldrig tar tag i de där albumen...

Johanna sa...

Egon: Tack för tips. Har rätt många fotoappar men älskar att bli tipsad om nya :)

Lisa: Men ja! Du kanske kan råka köra över den eller så?

Miss Baglady: johannalagerfors heter jag, men det vet du ju redan för nu följer vi varann.

Fifi: Ja, det blir så himla lätt så att bilder bara blir liggande. Och framkallning+lim+album blir nog nästan dyrare än fotoböckerna i slutändan tror jag.

Linn sa...

Åh vilken fin bild Johanna. Och vilket härligt hår!

Johanna sa...

Linn: Tack!! Ja hennes hår alltså, älskar det verkligen. Jag kunde inte låta bli att ta en bild så jag minns att jag låtsades ta på min kompis som satt bredvid mig, och så skar jag bort henne sen..hehe.

Duktiga Tjejen sa...

Schyst foto! Ser ut som en reklambild.

Johanna sa...

Tack!

appelpaj sa...

wow vilken bild! jag är också helt besatt. älskar det enkla snabba.