tisdag 7 februari 2012

Effectiveness

Man hinner mycket på en kväll och en morgon, visade det sig. Badrummet blev minsann skrubbat, skåpsluckorna avtorkade, tvätthögarna undanstuvade och golvet dammsuget och gulsåpat. Och så kirrade jag rena lakan och bokade ny tvättid. Och och, vid ett tillfälle förtjänade jag tapperhetsmedalj faktiskt, det var när dammsugarpåsen (såklart den sista) var helt proppfull så att jag fick tömma den för hand och sedan återanvända den. Funky fresh.

Men att ha en lägenhet som luktar såpa är ju härligt i alla fall, blev nästan lite inspirerad att bestämma att vi ska städa varje torsdag eller så, för att komma hem till välstädad lägenhet varje fredag. Det vore nåt, det.

(Linn, ta åt dig, tror det är du som är inspiratören!)

10 kommentarer:

Linn sa...

Jag säger ju det! Visst var det inte ens så extremt jobbigt? Eller ja, värt självgodheten efteråt iallafall? Sjukt bra jobbat!

Johanna sa...

Ja, det var sjukt värt! Nästan roligt. Tack tack :)

Lisa sa...

Wow, mycket bra jobbat! Och nysåpade golv kan vara en av de bästa dofterna jag vet, speciellt om den är hemma hos mig själv. Det händer ju inte särskilt ofta dock..

Fifi sa...

Det var inte dåligt!

Trillingnöten sa...

Jag är impad!! :) Själva städar vi varje söndag för att ha det fräscht över den kommande veckan...torsdagsstäd är superambitiöst!

Josefine sa...

Grymt! Hahaha... varje gång vi städat ordentligt brukar vi bestämma just torsdag som en "då städar vi allt så har vi det riktigt fint och fräsch redan till fredagen"-grej. Brukar mest bli fail på det.

Johanna sa...

Ja alltså, att ha en fast tid varje vecka är ju I SIG superambitiöst, och att lyckas genomföra detta varje torsdagkväll är såklart en utopi. Hehe. Men den som siktar mot stjärnorna osv. ;)

Jojjo sa...

Woohoo, bra jobbat!

jos sa...

Bra jobbat! Det där med dammsugarpåsen har jag fått göra både en, två och hundra gånger. Idag när jag var i affären lyckades jag dock komma ihåg att vi står inför ett sånt tillfälle och köpte på mig ett lager påsar.

Therese sa...

Hahaha, du e grym! Men visst e det konstigt att alla dessa saker kan ta så himla lång tid men ibland så går det på ett par timmar. Det är då det kan vara kul att städa :)
Men du, den där myshörnan villjag gärna prova när jag kommer hem. E du klar med den till dess? :)

Kram kram