söndag 26 februari 2012

Massage

Att få massage kan ju kosta hur mycket som helst, men om man köper det med Let's deal eller Groupon eller nåt sånt så kostar det väldigt lite. Väldigt värt, I'm telling you. Jag och Nicole körde en go lördag som vi inledde med en sådan massage (duo, vi låg på varsin brits med värmeslingor i och blev masserade och inpackade i choklad/chiliolja i 75 minuter). Sen åt vi lunch jättelänge. Sen gick vi på stan och köpte kläder. Alltså varför gör man inte sånt oftare? Syftar på alla tre aktiviteter. 


7 kommentarer:

Lisa sa...

Massage låter magiskt skönt! Jag har aldrig testat faktiskt, trots att jag inom mitt yrke bör låta sig masseras med jämna mellanrum. Men jag vet inte, känner mig så himla obekväm med tanken att ligga naken (nåja, nästan naken) på en brits när nån knådar en sönder och samman mer eller mindre. Fast känslan efteråt, den skulle jag vilja ha.

Duktiga Tjejen sa...

Jag har ALDRIG varit på massage... stört, egentligen. Inbillar mig att det är o-skönt. Låter som en grymt mysig dag iallafall.

Therese sa...

Vilken perfekt tjejdag! Tyvärr e ju massage väldigt dyrt men ibland har man tur att hitta något bra erbjudande och då ska man ju bara inte tveka.
Jag vill med ha mysdagarmed dig när vi kommer hem, får jag det :)

Kram och hälsa David

Johanna sa...

Lisa: De knådar faktiskt inte så hårt, det är sjukt skönt. Och när de trycker lite på någon punkt känner man hur avslappnad man blir efteråt.

DT: Det var det!

T: Haha, såklart! Kram.

Fifi sa...

Guuuud, vad lyxigt och skönt! Jag borde verkligen unna mig massage nån dag, min kropp är nog lite sned och vind efter allt babybärande.

Fröken K sa...

Man borde helt klart bli insmord i choklad och chili lite oftare. Det känner jag nu. Gusågott!

Jojjo sa...

Åh så härligt, sånt SKA man verkligen göra oftare.