fredag 10 augusti 2012

Spontansommarhäng

Många gånger är det ju så himla svårt att planera in häng med vänner - man jobbar omlott, man har tusen saker inbokade, man bor i olika städer. Men att bara ta det på uppstuds fungerar förvånansvärt ofta!

Igår ringde Johan - mitt ex tillika käre vän - och sa Hej jag och Vidde (lille sonen) hade tråkigt så vi drog till Göteborg några dagar! Ska vi hänga i morrn? Och jag bara men JA. Jobbade lägligt nog kväll idag och dessutom var det sol. Unreal!

Så i morse drog vi till Delsjön, och fick med oss: Johans syster och hennes kille, Johans bror och hans tjej, Johans halvsyster och vår gamla gymnasiekompis med sambo. Värsta sommarspontanhänget! Sådär som man tror att hela somrarna ska vara och som det sen oftast visar sig att de inte blir. Speciellt inte skitsomrar som den här. Men en gång är iallafall en gyllene gonggong som man brukar säga. 

Familjen Skenk/Nerman/Gustafsson/Wunsch (kär familj har många namn) - ni är grymma!


Och det här med att man inte skulle kunna vara kompis med sitt ex? Det kan man ju! Fattar faktiskt inte riktigt varför man inte skulle kunna vara det.

3 kommentarer:

Jojjo sa...

Ser verkligen superhärligt ut, plus att sommaren ju blir längre om man tar tillvara på även de dagar man jobbar!

Anna Granström sa...

Fint att vara vän med sitt ex! Men att inte vara det... rätt vanligt. Allt hänger väl på varför och hur det tog slut liksom.

Colombialiv sa...

Såhär ca tusen år senare, men vad FINT!