lördag 25 augusti 2012

Inte för att gnälla, men...

Jag har städat och sorterat och fixat hemma som ett litet as den senaste veckan. Varje kväll ett nytt projekt. Hittills har ödet dock inte direkt tackat mig för detta om man säger så:

1. Jag sorterade ur förrådet och fyllde bilen med tunga gamla ovärda grejer. Skyndade mig hem efter jobbet i onsdags för att hinna åka till tippen och slänga skiten. Då visade det sig att tippen har öppet sex dagar i veckan - självklart inte på onsdagar. 
2. Jag åkte för att slänga glas. Jag eller D har då lyckats med genidraget att lägga en vinflaska med vin kvar i pappkassen så jag spillde rödvin över hela mina ben samt bilsätet. Fick ligga i bilen och skrubba istället för att åka hem och vara nöjd.
3. Jag gick för att slänga skräp i vårt soprum. Då fastnade nyckeln i låset och där sitter den fortfarande, som vore den svärdet i stenen i den där sagan, ungefär. Orkar inte ens göra något åt det. Antar att fastighetsskötaren har annat för sig på lördagar.
4. Jag sorterade i ordning vår träningsgarderob, vek handdukar löjligt fint och satte upp etiketter på varje "fack" i den där hänggrejen. Idag bestämde sig hela hänggrejen för att rasa ihop med ett brak.
5. Jag kollde om Ikea har hyllplan till vår garderob så att jag kan slakta hänggrejshelvetet. Av alla tusen hyllplan de har passar inga våra inbyggda garderobers mått.
6. Alldeles nyss tog jag fram dammsugaren eftersom det kommer gäster hit ikväll och - surprise surprise - tjoff så gick en säkring och allt blev kolsvart.
7. Och så ramlade en tavla ner i min panna när jag låg i sängen och sov. 

Såatte, jag köper nog ingen trisslott den här veckan.

9 kommentarer:

It's all gonna be fine sa...

Men herregud! Universum verkar bestämt den här veckan. Hur gick det med pannan??

Johanna sa...

Det gick bra, det är en canvas så inga stenhårda kanter eller så. Och den står på sänglamporna lutad mot väggen för att vi inte orkat sätta upp den ordentligt, så jag får ju så att säga skylla mig lite själv på just den punkten. Men ändå!

emma sofie w sa...

Förlåt men, haha, vissa veckor önskar en att en bara kunde skita i att göra allt och bara stanna hemma.

Hoppas du får en bättre vecka nästa vecka, ska hålla span efter dig i Göteborg!

Fifi sa...

Hrregud, det lönar sig visst inte alls att anstränga sig, nästa vecka får du bestämt slappa varje kväll!

anydaynow sa...

Haha, herregud. It's a curse! Hade planer på att sortera ur mina gamla grejor ur mammas källarförråd idag, men nu blev jag plötsligt osugen.

Anna Granström sa...

Men så duktigt, och så händer det där! Läser dock att det var en canvas - tur som fan. Jag vågar inte ha NÅGOT ovanför sängen (jo okej, en rislampa...). Är livrädd för att det ska trilla ner i skallen.

Matilda sa...

Kedjereaktioner delux! Eller så är det bara någon som försöker säga att du ska sitta i soffan och titta på film istället.

Kära Syster sa...

I hate it when it happens, som man säger... :)

Men hahaha och ajajaj på samma gång!

/Anna

Jojjo sa...

Haha men allvarligt? Förlåt att jag skrattar men ibland verkar det inte finnas någon hejd på hur mycket som kan gå fel samtidigt! Hur gick det med pannan?!