tisdag 14 augusti 2012

Mer bröllopsgalej!

Ni kanske minns att min kusin Sara och hennes kille Johan gifte sig vid vår sommarstuga i maj? Antagligen minns ni det, eftersom jag likt en besatt instagrammade bröllopsbilder på dem varje dag i cirka tre veckor efteråt. (Och nu inser jag att jag mitt i allt glömt BLOGGA de där bilderna också, så varning för att det kommer mera. Hehe. He).

I alla fall så gifte de sig med bara de närmaste närvarande och hade istället en bröllopsfest för alla vännerna nu i lördags! Och jag var fotograf igen, tänk en sån ära. Festen var jätterolig. Jag höll ett tal där jag försökte få in all kärlek som finns i hela världen på två minuter och femtio sekunder eftersom toastmastern satt en gräns vid tre. Alla andra snackade i cirka tio. Men jag hann i alla fall få in ett skämt (som folk faktiskt skrattade åt! Yey!), samt lipa lite av rördhet. Vi är snabba med sånt i min familj, att rördlipa. Såg i ögonvrån både Sara och hennes syster sitta där och gråta sig till mina ord och då blev jag alldeles varm av samhörighet och av känslan av att vara släkt med dessa människor.

Sen dansade vi i flera timmar, tills svetten rann längs ryggen. Jag vaknade med träningsvärk i vaderna morgonen efter, vilket jag tyckte var härligt eftersom folk med tydliga vadmuskler är så snygga. Vill ha! Sara sms:ade att hon hade jättemycket träningsvärk i ryggen. Det kan man också ha. Gamla goa hits har lätt den effekten.

2 kommentarer:

Jojjo sa...

Haha klart det ska bloggas om det också!

Johanna sa...

Jamen javisst :) Har ju bloggen allra mest för att jag vill kunna se tillbaka på allt i framtiden, och då måste ju bröllopsbilderna SJÄLVKLART vara med :)