söndag 4 februari 2007

Nattlig springrunda

Kom hem från familjen och fredagsmyset nu. När jag skulle åka dit hittade jag inte min nyckel. Nog för att jag är kass på att leta, men den finns inte här. Hatade mig själv en stund, men sen slutade det med att min fantastiska pappa åkte in till stan och hämtade den andra nyckeln hos J, som var hos en vän och pluggade. Sedan kunde jag äntligen lämna lägenheten.
Fick räksmörgås när vi kom fram. Och chips. Vi satt alla och småhånade melodifestivalbidragen en stund och såg sedan en film. Med Jim Carey, som är väldigt rolig men kanske lite overkill, at times. Spelade lite baklängescasino och drack mjölk och skrattade galet mycket. Jag älskar att skratta galet mycket. Jag ska åka hem och hänga med la familia lite oftare. Det är ju inte långt.

...och hon sprang sedan hem genom natten. Rök yrde ur munnen vid varje andetag och i höjd med sjukhuset sprang en räv över vägen. Stressad. Frosten glittrade i gräset och hon spelade Lars W -högt- i lurarna. Hon märkte inte ens av ansträngningen trots svetten som bildade små pärlor i ansiktet. Snart var hon hemma. Behagligt trött i kroppen men pigg av den friska luften. Nu ska hon sova och drömma om något fint.

Inga kommentarer: