lördag 13 januari 2007

No hangings avaliable... sorry.

Det här med statcounter är ju jävligt kul. Fixade en för en vecka sedan, så att man kan hålla kolla på statistik kring besökarna man har på bloggen. (Första chocken är ju att se hur många som faktiskt läser. Och ännu mer chockerande; hur många som kommer tillbaka. Regelbundet. Tufft.)

Man kan se hur många besökarna är, hur många som återvänder, var de befinner sig någonstans, hur folk hittat hit och så vidare. Det går verkligen att få reda på allt. Du kan tom zooma in byggnaden ni sitter i, på en satellitbild. (Eller är det byggnaden där servern ligger, någon som vet? Antar att det är så... lite tråkigare.)

Roligast av allt är hur som helst att man kan se vad folk googlat på när de hittat sidan. Redan första dygnet hade någon googlat på Videoklipp med Saddam, och genom den sökningen hittat hit. Sedan under den senaste veckan har någon sökt på denguefeber, (skriv en kommentar så kan jag maila dig det jag vet), Amantani (du fick i alla fall en bild), skrivbordsunderlägg flyttfåglar, (ehum...ledsen buddy) och hängningar. Igen.

Hjärtligt välkomna hit, allihop. Det här med hängningar verkar ju poppis nowadays, så ni som letade efter detta: ledsen att jag inte bidrar med en livehängning eller något annat spektakulärt.
Hoppas ni hittar något annat av intresse.

Inga kommentarer: