onsdag 18 mars 2015

Sommaren 2014

Här kommer något helt off topic (och helt bebis o-relaterat, tänka sig). Jag gick just igenom opublicerade utkast på bloggen och hittade allt möjligt som jag skrivit men glömt att publicera. Typiskt mig. Det var säkert nån bild det skulle fixas någon sista liten beskäring på och så blev inlägget inte av alls istället... Men men, hittade till exempel ett om saker vi gjorde i somras och som jag inte bloggat om. Vill ju gärna att det ska finnas kvar för dokumentationens skull så jag publicerar det nu istället! :) Here goes:

***

Oj, jag bloggade visst inte så flitigt i sommar. Nästan inte alls!? Har varit upptagen med att vara ledig och ha det gött, och det är väl i och för sig ett gott tecken att jag inte suttit vid datorn hela semestern. Men ändå. Jag länsade just mobilen på bilder och här kommer lite av det vi också har hittat på den här sommaren! Den måste förresten gå till historien som en av de varmaste och soligaste på länge, farao vad härligt det har varit.

Nån kväll i juni på väg hem från Erik och Torunn tog vi en extrsväng om havet och hoppade i.


Vi cyklade överlag mycket, till exempel till Ådäljan (mina föräldrar alltså) med Elsa i den nyinköpta cykel korgen. Hon hoppade ur en gång alldeles när vi startat, sen lärde hon sig sitta kvar och fladdrade nöjt med öronen i vinden.


Vi lekte med Klara och Linnea, dessa stjärnor till ungar.


I slutet av juli, efter Köpenhamnscyklingen, hängde vi i Bexet en vecka. Det var helt underbart. Soligt. Varmt. Ledigt. Anders och Axel fiskade jätte(jätte)mycket, fick väldigt mycket gös.


Axel och Gustav plockade bär i trädgården på Kupeskärsgatan.


Vi badade i havet en massa. Här vid Hovåsbadet med Nicole, Martin och pyttiga Ella, en dryg månad gammal.


Linn fyllde 30 i slutet av juli och hade styrt upp kalas på Brännö.


Vi var i Bergsvik med, och fick besök av massa olika vänner i olika vändor. Jimmy, Sofia, Johanna och Erik, Sofia och Andreas (och Harry!)


Vi satt på uteserveringar såklart.


Och Elsa har varit allmänt underbar, som hon alltid är.


Jag och mamma åkte på spa och glassade runt, det var min present till henne från födelsedagen i april.


Och så var det Way out West! På bilden var vi på nån svartfest i skogen. 


I slutet av augusti åkte jag och Axel till Öland och hälsade på Sofia. Axel bodde i poolen och vi hjälpte till att bära brädor upp till loftet på extrahuset som familjen Bengtner håller på att bygga i trädgården till S och hennes brolla. Fint kommer det bli!


Sen hade mina sju lediga veckor gått och det blev höst igen. Sån fin sommar alltså. Ska aldrig mer jobba på sommaren, det är ungefär hundra gånger goare att vara ledig, visade det sig. Hela poängen med att vara frilans måste ju vara att kunna välja det, och jobba in ledigheten under resten av året. Värtvärtvärt.

3 kommentarer:

Mirijam sa...

DETTA BEHÖVDE JAG! Ååååh vad jag behövde detta! Alltså fatta att det snart blir så där igen! Vänta med att föda en vecka och publicera alla fina sommarbilder du har på datorn är du snäll.

Plus: jag räknar kallt med bebishäng i (på?) Bexet i sommar, mkej?

Johanna sa...

Haha eller hur, man behöver påminnas om att det faktiskt BLIR sommar igen. Men nu tycker jag äntligen att det känns på luften ute också, det är nån sorts vår där som inte fanns för några veckor sedan. Tack och lov.

Och ang Bexet: JA!!

Anna Granström sa...

Åh, vill ba ha sommar NUNUNU. Underbara bilder.