tisdag 31 mars 2015

Fluffet


Jösses, denna totala lyckosmäll det är att få barn. Jag vet knappt var jag ska börja. Nu har vi varit hemma i fyra dagar, mini är en vecka idag. Om en timme! Han är otroligt fin och otroligt mysig och jag är helt tagen av hur tiden bara stannar när jag tittar på honom. Vi är stolta, förundrade och så himla himla glada. Det här är det bästa vi någonsin gjort.

Innan förlossningen tänkte jag man ska ju inte tro att det BARA är rosa moln och fluff att få en bebis, och jag förstår såklart att det också kommer påfrestande stunder framöver. Men än så länge är det tamigfasen BARA fluffiga rosa moln all over. Allt är större och mer än jag kunde föreställa mig.

Första morgonen hemma, i lördags. 

(Jag vill skriva om allt, förlossningen, dagarna på BB, dagarna hemma. Ska göra det när jag hinner. Snabbversionen angående förlossningen är att det gick himla bra, och fort! Vattnet gick i måndags kväll, värkarna började på natten. På fm kom vi till Östra för kontroll och blev sedan skickade vidare till Mölndals. Och drygt fem timmar av badkarsbadande, frenetisk andning i lustgasmasken och en drös smärtvrål senare kom lelle bebisen ut och somnade på min mage. Så fantastiskt. Tänk att vi gjort honom. Tänk att jag byggt honom i min mage.)

9 kommentarer:

Lisa sa...

Vad fantastiskt att allt gått så bra! Kortet på Elsa och skrutten är väldigt fint.

4everfine sa...

Alltså bilden på Elsa och er son när han ler! <3 Hjärtat smälter. Så glad att höra att allt känns så bra för er! Kram

Den där om Jenny sa...

Åh! Åh! Ser fram emot allt du kommer att berätta. ❤️ta det i din egen takt bara.

SARA sa...

Åh! Vad fint att läsa om er bubbla och att allt gått så bra! Jag minns det också som så: fluff fluff, moln, rosa bubbla och enormt mycket lycka! Och vet du, det kan fortsätta så! Det har det gjort här. Avundas er som liksom har ALLT (minus en vecka) framför er! (Vi har allt minus åtta månader, och allt har varit så ljuvligt hittills att jag bara vill vara med om allt samtidigt igen och igen och igen.)

Linnéa i USA sa...

ÄLSKAR DETTA INLÄGG!! Vi är 11 veckor in och jag känner precis likadant, det är bara så himla bra! 100% underbart och inte alls om jag trodde att det skulle vara!

Fifi sa...

Åh, minns hur underbart det var! Och känslan "shit, det här är vårt barn, vi får behålla henne"!

Jojjo sa...

Så himla fint att det bara är rosa fluff, njut!

Vad tycker Elsa om bebisen?

egoistiska egon sa...

Alltså, så himla underbart att höra! och bilderna! åååååh.

Johanna sa...

Tack för era kommentarer! Och haha, EXAKT den känslan "Är det sant? Får vi verkligen ta med honom hem?!". Helt fantastisk.