måndag 9 juli 2012

Om strålning, spyor och superidioter.

Till dig som någon gång under natten kände att det var en kul idé att riva sönder plastblommorna jag hade pyntat min cykelkorg med, dra sönder sadeln lite och vrida om ringklockan så att den hänger upp och ner: Kul gjort, verkligen. Hoppas du fick ut något av det, att dina vänner garvade av ditt "mod" och att du gainade lite ökad social status på kuppen. Eller nåt. Man skulle ju annars lätt kunna tro att du är en jävligt sorglig liten stackare alternativt dum i huvudet, men låt oss hoppas att du hade en bra anledning, en som ingen logisk människa lyckas se bara.

När vi ändå pratar om cyklar förresten: varje morgon när jag cyklar till jobbet så försvinner radiomottagningen i två sekunder på EXAKT samma ställe varje dag. På cykelbanan mitt för Korsvägen. Vad kan det bero på? Är det någon sorts strålning just där som slår ut radion!?
(Känns nästan som samma sorts mysterium som när jag bodde i Sthlm och vi hittade en liten spyfläck på trottoaren utanför vår lägenhet, samma ställe varje dag. Vet fortfarande inte hur det gick till.)

4 kommentarer:

Fifi sa...

Vilken sorglig lite person. Och jävligt trist för dig!

Trillingnöten sa...

Nä, fy farao vad onödigt!

Colombialiv sa...

Så himla sempigt.

Malin Aurora sa...

Herregud vad många idioter det finns alltså..