onsdag 4 juli 2012

Brännö

Pakten om att utnyttja sommaren trots mycket jobb lever vidare. I söndags vinkade jag av David som åkte till Spanien och sen åkte jag och den andra Johannan ut till Linn som hyrt ett hus på Brännö. Simla vuxen grej att göra. Hyra ett hus i skärgården alltså. Och vilken GRYM grej att göra dessutom! 
J och jag höll givetvis på att missa färjan men sprang och sprang som aldrig förr, fick lift av en snäll man som fångade upp oss i farten med sin bil och hann preciiis med båten från Saltholmen. Och vilken tur, för på Brännö väntade oss ett fantastiskt fint hus, en altan med havsutsikt och kvällssol och Linn och Carin som förberett smarrig grillmiddag med dubbla efterrätter. Är detta inte att utnyttja sommaren till max så vet jag inte vad som är det. 

Eftersom jag jobbar kvällar i veckan kunde jag sova över, och jag och Linn låg och pratade länge på kvällen under fluffiga täcken i ett rum med småblommiga tapeter. Och på morgonen åt vi frukost på glasverandan. (Härmed slut på übersomrigt blogginlägg. Förstår om jag låter överpositiv nu, men är liksom så glad att det händer mysiga saker trots att vädret är sådär, trots att jag och D aldrig är i samma stad/land och trots att jag jobbar en massa. Yehej på den!)


4 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Åh vad fint!

ÄLSKA skärgården. Ska ut nästa vecka. M och jag har en hel veckas semester ihop, och min mammas och mosters hus står tomt en hel vecka! Vi tänker oss två dagar iallafall (det är något primitivt där ute). Lite jobbigt att jag inte kan cykla nu bara, så vi hade tänkt hyra flakmoppe - men så hyr de inte ut sånna, shit! Hela planen gick om intet.

Johanna sa...

Å vad härligt det låter! Och vilken bra idé med flakmoppen..haha. Hoppas ni kan låna en av en granne eller så om det inte går att hyra.

jenny sa...

vilka underbara sommarbilder!

Anonym sa...

Låter härligt!
Jag är ute efter att hyra på Brännö. Vet du hur din kompis fick tag på stugan/huset? Hör gärna av dig till min mail carlsson_helena@spray.se alt 073-6398113

Hoppas du får det lika gött i år :-)
Hälsningar Helena