söndag 1 januari 2012

Nyåret

Ett pensionat på landet utanför Halmstad, två eldar, trettio glada människor och sex stycken rätter på middagsmenyn: Så firade vi slutet av 2011.

Kvällens värdpar var Nicoles och Martins vänner Sara och Abel, som vi också känner lite eftersom vi alla reste ihop nån vecka under förra sommarens USA-resa. Vi har inte träffat dem sedan dess dock, så det var på tiden och väldigt kul att ses igen nu. Smidigt av dem att ha föräldrar (Saras) som äger ett pensionat där man kan sno ihop middag för trettio personer och låta alla sova över. Eloge till det upplägget! (Och till den massiva arbetsinsatsen som jag antar föregick projekt ha trettio pers på middag). 

Bästa med nyårsfesten: Maten! Måste upprepa att de alltså hade lagat sex rätter och allt var galet gott, jag får välbehagsrysningar när jag tänker på all mat vi åt. Sista rätten var chocolate cheescake. Bara en sån sak.

Sämsta: Att Miranda halkade på dansgolvet, slog i huvudet och typ fick hjärnskakning. Aj.


Årets första dag har vi slappat hemma och börjat titta på två serier vi inte sett förut: Homeland och Sons of Anarchy. Båda verkar sjukt lovande. (Vilket man ju kunnat räkna ut på förhand eftersom exakt alla tipsat om dem).

8 kommentarer:

Colombialiv sa...

Verkar ha varit ett alldeles jättejättebra nyår!

Gott nytt år!

Trillingnöten sa...

Underbart! :) Gott nytt på dig!
Homeland är riktigt bra. Sons of Anarchy måste jag dock se! tack för tipset!

Lisa sa...

Wow, låter verkligen som ni firade in nya året med bravur. Och maten, wow igen!

Melinda sa...

God fortsättning : Sons of anarchy är fasen den bästa serien har sett alla 4S väntar spänt på 5:e kram

jos sa...

Så himla lyxigt det lät då! Har aldrig haft den äran att uppleva en sexrätters (hoppas att min tur kommer snart). Trist med hjärnskakningen bara, läskigt.

Duktiga Tjejen sa...

Sexrätter... Oh förlåt, menar sex rätter -awesome! Det enda jag saknade i inlägget var bilderna på dem ;)

Fifi sa...

Alltså, SEX rätter, bara det hade ju gjort världens bästa fest!

och vad kul att ni ska se SOA!

Johanna sa...

Tack detsamma och gott nytt på er allihop.

Jos: Verkligen läskigt, men jag tror att det gick bra med henne!

DT: Å, såklart! Tog dessvärre inga sådana, jag lovade mig själv att bara knäppa några bilder och inte gå all in och leka fotograf hela kvällen. Missade att fota maten. Men kan berätta att det var 1. Soppa med räkor 2. Minipajer (lax och spenat, samt... har glömt. Men gott!) 3. Paprikor fyllda med Jambalaya, tror jag det heter. 4. Omelettrullar. 5. Ostbricka. 6. Chocolate cheesecake. Det var otroligt gott. Och det var även chipsen som kanske ska räknas som nummer sju :)

Fifi: JA; är sjukt laddad. Alla verkar ju älska den liksom.