tisdag 3 januari 2012

Nomnomnom

Det här med att alla snackar om att de är trötta på sötsaker och "bara vill äta sallader" i januari... Hur funkar det? Vad gör man om man nästintill med våld måste hindra sig själv från att åka och handla mer choklad och nötter och mandelmassa för att baka en ny omgång julgodis, eftersom man har svåra julgodiscravings och den första omgången tagit slut? 

(Jobbigt förresten att göras medveten om att det är man själv som ensam käkat upp hela den första omgången, eftersom ens sambo av nån konstig anledning "inte gillar" julgodis.)

Såna här bakade vi i Bern 2009. Ser gott ut nu med.

11 kommentarer:

Lisa sa...

När jag bakat en sats Rocky road kröp M till korset och sa att han "inte är så förtjust i det där hypade godiset". Man ba: nähä, då får jag väl trycka i mig allt själv då. Vilket jag ju såklart gjorde. (okej, nästan iaf. Det som var kvar bjöd jag bort på nyår.) Om jag är trött på julgodis och vill äta sallad? Hell no! (Tyvärr)

Johanna sa...

Skönt att höra att det finns fler!

Trillingnöten sa...

För det första: Det finns helt enkelt inte "Jag gillar inte". Alla som säger det ljuger och äter i smyg :p och aldrig att jag hellre skulle äta sallad än godis i januari! No way :)

Duktiga Tjejen sa...

Jag åt seriöst inte julgodis och jag ljuger INTE. Julen har den äckligaste maten och det äckligaste godiset någonsin. Choklad är ju gott, men det hade vi inte på jul. Faen.

Jag ÄLSKAR sallad. Fast jag kan Inge motstå chips och popcorn, det går bara inte... Lovely.

Duktiga Tjejen sa...

Och hembakade muffins med blåbär och choklad. Yum!

Kära Syster sa...

Underbart med mera julgodis ju! Och här står granen fortfarande och myslyser.

/Anna Julälskaren

Fifi sa...

Jag vill bara fortsätta att frossa i julmat och godis, helst resten av året. Ja, resten av livet.

Fröken K sa...

Ja, här är en till som kan gå med i gruppen "Vi som aldrig tröttnar på julgodis" och även i den där man minsann får vara den sportslige och sätta i sig alltihop själv eftersom den man råkar dela livet med inte är så förtjust i choklad i allmänhet eller julgodis i synnerhet.
Och nu blev jag så sugen så jag vet inte ens om jag kommer kunna somna, ser mycket gott ut. Förlåt, jag menar MYCKET gott! ;-)

Johanna sa...

Duktiga tjejen: Ingen choklad!? Det är ju choklad som ÄR julgodis för tusan ;)

(Jag älskar också sallad. Men det är inte samma sak som godis, det är det inte.)

karin sa...

haha jag är ledsen att säga att jag tillhör de där som har cravings efter sallad i januari... sorry! ;)

karin sa...

haha jag är ledsen att säga att jag tillhör de där som har cravings efter sallad i januari... sorry! ;)