måndag 1 mars 2010

Tyvärr...

... blev det inget skojigt slut på kvartsfinalen för Köniz del. I flera av matcherna har det varit små marginaler som avgjort men i lördags var Tigers helt enkelt det för dagen bättre laget och vann med 8-4. Enormt tråkigt, förstås. Inte minst för Daniel som nu alltså spelat sin sista match här efter tre säsonger i Köniz. Det blir tomt på många sätt nästa år när han och Linda inte är kvar! (De ska flytta till Göteborg i sommar och Daniel ska spela i Pixbo framöver). 

Mest underhållande i Tigers: 
1. Deras tjeck Ales Zalesny som ger ett sjukt drygt intryck. Han har världens tjockaste guldlänk runt halsen, tittar åt ett annat håll när tränaren snackar med laget vid time out och suckar teatraliskt mot publiken om hans skott inte går i mål. Nu känner jag inte honom personligen, men intycket är nicht so sympatisch. 
2. Deras tränare däremot, Soutter, verkar hur skön som helst. Verkligen sympatisk. Han ser helt osannolik ut; kraftig och solglasögonbeklädd med världens längsta lillfingernagel och antingen klädd i helsvart eller tigerrandiga shorts och hawaiiskjorta. (se bild nedan) Efter lördagens match sa han till David att han såg det som en stor merit att ha lyckats slå ut Köniz och att tabellen (där Köniz placerade sig mycket bättre än Tigers) aldrig ljuger. Han och David ska gå och fika i veckan. Roligt.


(Bilderna är tagna av Fabian Trees.)

3 kommentarer:

Johanna sa...

Jag försöker intensivt att se det såhär: nu blir det massa mer av tid över för skidåkning och kanske små turer till Venedig, Milano och Paris som alla ligger enbart några timmar bort. Alltid finns det någon ljus sida...

Josefine sa...

Måste än en gång säga att jag också tycker det är skit att köniz åkt ut! inte rättvist nånstans. Mer vettigt hade det ju varit med typ köniz-gc i den andra semifinalen..
Men ja, alltså tigers tränare! :D Skulle gärna höra sedan hur fikat gick för David med honom. Ibland har han ju tre par glasögon på sig, ett par i nacken, ett par mitt på huvudet och så ett par på näsan :P

Johanna sa...

Nej, det kändes faktiskt inte rättvist. Skit också! Men så är det... Kul att ni kom och hejade i alla fall!

Haha, det där med glasögonen har jag faktiskt inte sett. Men jag har inte så svårt att se det framför mig :).