fredag 19 mars 2010

Glasspremiär

I höstas tog sommaren slut väldigt plötsligt i mitten av oktober, tjoff så var det kallt på en dag. Idag var det likadant, fast tvärtom. Sommaren kom tillbaka igen! Det har varit så varmt att svetten rann på ryggen när vi stod stilla i solen, och vinden var alldeles ljummen. Det luktar vår, stan är full av soldyrkande människor och studenterna sitter på marken överallt med sina block och upp- och nerkavlade kläder.

Vi chillade runt i stan med Linda och Daniel och njöt av att det faktiskt är T-SHIRTVÄDER i mars. Schweizarna själva tycker att våren är jättesen i år. Jag tycker den kommer alldeles lägligt.


5 kommentarer:

Sophia sa...

Vi var oxå där, helt underbart skönt :) We like våren! Och tack för tipset om filmen, var precis vad vi behövde. Ha en skön helg, kram

Johanna sa...

Ja, visst var det fantastiskt? Faktiskt nästan sommarvarmt redan, det är ju otroligt hur snabbt det kan gå. Hurra!

Och ja, filmen, visst var den bra? Tyckte den var lite annorlunda och mysig. Lycka till på matchen i morrn! Kram.

Nicole sa...

Ååhh fyy vad härligt! Jag längtar så efter solen... en stabil sol som liksom stannar kvar många många dagar i rad!

Emma sa...

Åh, vad det ser härligt ut. Här i Göteborg regnar det. Jag vet inte om jag ska vara glad eller nedstämd för det. Tänker mig att regnet nog ska vara bra för snösmältningen, men å andra sidan så gör det ju det fruktansvärt otrevligt att gå ut. Och mer vatten i marken behövs ju knappast.

Men ni har det ju bra i alla fall. Så jag viskar "Schweiz, Schweiz, Schweiz..." för mig själv och ger mig ut med paraplyet i högsta hugg.

Johanna sa...

Ja, för snart är ni här! Hoppas verkligen att vädret blir såhär soligt då :)