tisdag 2 mars 2010

Kristoffer Bergström - Kungen av OS-journalistik.

I ett OS finns det alltid oförlömliga stunder och händelser. Från OS i Vancouver 2010 kommer jag nog framför allt att minnas det här: Vår kompis Kristoffer Bergström testar OS-sporterna för Aftonbladets webb-tv. Det är sjukt, sjukt roligt.

Speciellt om man vet att Kristoffer har en läggning för att utsätta sig själv för smärtsamma saker. När vi inledde den årliga traditionen av kanothajking i maj 2008 hade han med sig ett äpple, en folköl och inget mer. Ingen jacka, inget tält. Ingen sovsäck. Sån är han.

Här testar Kristoffer rodel: "Lika bra som en död delfin".  

Här testar han puckelpist. "Slår i vänsterhanden, snoppen och underbenen". 
...och backhoppning! "En skräckslagen reporter"

Här testar Kristoffer femmilen. "Efter drygt tre mil så gråter jag fortfarande".

Och här testar han skridskor. "Jag tar hjälp - av Bradbury"

Jag tycker att det är rätt härligt att Kristoffers mamma uttalar sig i artikeln till femmilen-testet: Jag tror att du är förfärligt dålig på att åka. En riktig katastrof. Ska jag ge något tips så är det att fuska någon gång – det finns väl genvägar?

4 kommentarer:

Sophia sa...

Ha,ha så roligt! Hade inte sett någon av dessa tidigare, killar verkligen puckelpisten o skriket i rodeln :) Han gjorde ett bra jobb! Hoppas allt är bra med er trots förlusten.. Mer tid för att utforska om inte annat :) Ses framöver tycker jag, kanske på Wankdorf på lördag? :) Kram

Johanna sa...

Haha jag vet, hans skrik är ju fantastiskt kul. Tycker också vi ska ses snart! =)

claes sa...

Jo hans skrik var kul , speciellt då man hörde det live och fick ta emot en lätt darrande christoffer i mål

Johanna Lagerfors sa...

Haha!