söndag 14 februari 2010

Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen

Våra vänner Mats och Therése har varit här på besök över helgen och det har verkligen varit kanon. Vårt aktivitetsfokus har varit 1. Skidåkning i både Adelboden och Grindelwald och 2. Mat. I mängder. Bland annat har vi invigt vår raclettegrill, så nu är vi nästan schweizare på riktigt.
En bra sak med vädret här nere är att om det står "molnigt, dimmigt och ingen sol" så blir det lite dimmigt och lite sol på toppen. När det står "växlande molnighet och 20-50% solchans", blir det knallblå himmel, gassande sol och inte en tillstymmelse till moln någonstans under hela dagen. Det gillar man ju.


I en av restaurangerna mitt i backen i Adelboden skiljer sig storleken på glasen rätt mycket. Har man tur får man det vänstra på bilden. Har man inte lika tur får man det högra.


Självklart hann vi också visa upp Bern, fika på Starbucks och kika på björnen i Bärengraben. Han är ju så göllig att det inte alls känns så konstigt att den där mannen klättrade in för att klappa honom för ett tag sen. Man blir ju lite sugen ändå.Sen har det varit en hel del innebandy i helgen också. Match två och tre i kvartsfinalen. Vi pratar inte så mycket om det, tycker jag.

Inga kommentarer: