torsdag 8 januari 2009

den hade faktiskt glass med ögon på sig och var inte så himla snygg.

Jaha, då var man på plats i Stockholm igen! Jag har inkvarterat mig hos Sofia i den stora lyxiga lägenheten med utsikt under tiden jag ska vicka på dn. Mycket perfekt. Hon och klasskompisen Karin tentapluggar som små blå just nu och jag hörde just begreppen "skrynklig pung" och "mogen sperma" mellan allt latin. Vilka märkliga saker de lär sig på läkarlinjen.
Jag har gjort bort mig idag också. Jag var på t-shirtstore för att byta en tisha som David fick i julklapp. Tjejen i kassan erbjöd sig att visa vilka designs de kommer få in de kommande veckorna, och smällde upp 8 bilder av t-shirtar på skärmen. "Men gud vilken hemsk" sa jag och pekade på en med avsmak. Då visade det sig -såklart- att det var hon som hade designat just precis den. Hyfsat pinsamt. Jag skrattade lite generat och sa "jamen, eeh, hehe, den är ju jättecool, men liksom hemsk, som i otäck, lite läskig. Inte hemsk som i ful, ju". Som tur var trodde hon mig (hoppas jag), skrattade lite och höll med.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hahahahahahahahaha

David Jansson sa...

Jag vet att vi har snackat om det här förr... Vad innebär egentligen uttrycket att "[verb] som små blå"? :) Vilka små blå? Smurfarna?

Jag vet också att jag hade kunnat googla till mig svaret i stället för att skriva den här onödigt långa kommentaren, men det hade inte varit lika roligt.

Johanna sa...

nic: tack för supporten ;)

dave: väldigt bra fråga. som små ettriga blåbär. hm. iaf m-y-c-k-e-t roligare att skriva här än att googla!