söndag 13 mars 2016

Plan them trips

Damn vad jag älskar att planera resor. Nu håller vi på och lägger upp planen för sommarens resa som går till Portugal efter midsommar. Vi åker först till Algarvekusten med två kompisar, tänkte hyra hus på Airbnb, och bil, och sen åka omkring längs kusten och ha det gött. Därefter åker våra kompisar vidare till södra Spanien, och vi drar antagligen till Lissabon några dagar, bara jag, Axel och Nils. I så fall kommer vi att fira våra födelsedagar där (dagarna efter varann), och sedan flyga hem igen därifrån.

Tror detta blir toppen, men tar GÄRNA emot tips från er som varit i Lissabon och/eller Algarve. Tips av alla de slag mottages tacksamt, i synnerhet tips om 1. Var i Lissabon man vill bo, och 2. Var längs Algarvekusten man vill bo. (De två alternativ vi väljer mellan just nu: Tavira nära spanska gränsen eller Salema långt västerut. Någon som varit där?)

Dessutom: Jag var i Stockholm på vårt huvudkontor över dagen häromveckan. Då avslöjades det att vårt företag bjuder alla anställda på en skojig resa till Berlin i maj, för att det gått så bra för företaget förra året. Jo jag tackar ja. Så i maj åker vi dit! Sen stannar jag en extra dag och hälsar på Karin. Fy farao så bra.


5 kommentarer:

Linn sa...

Jag är inte så bra på Lissabon som stad, men om ni ändå har bil och ska kolla runt lite så tänker jag att ni ska ta en sväng till Sintra som ligger lite drygt en timmas bilfärd från Lissabon. Vi var där en vecka för tre år sen och det är så himla himla fint och mysigt.

Johanna sa...

Tack för tips, ska spana in!

S sa...

Har tyvärr inga tips, men är också sjukt sugen på Portugal och särskilt Lissabon. Låter som en härlig resa ni håller på att planera ihop!

Jenny sa...

Älskar också att planera resor!

Vill till Portugal men har aldrig varit där. Kan dock tipsa om den här bloggen: http://www.bortugal.se. Hör med Åsa om hon har några tips!

Johanna sa...

Ah, ska spana in. Tack!