onsdag 23 mars 2016

Kalas

I morrn fyller han ett år, den lille parveln, och i söndags hade vi ettårskalas hos hans farföräldrar. Det var kul! Störst succé bland de minimänniskorna på plats gjorde bollhavet. (Vi hade ju köpt bollhavsbollar till jobbet för att jag gjorde en intervju med Glenn Hysén och stoppade ner honom i bollarna för en bild, men nu tog jag alltså med dem hem och köpte en liten uppblåsbar bassäng att ha dem i. Vilket var orimligt roligt för ettåringar, visade det sig. Tur!)

Nils farfars ärtsoppa gjorde förresten väldigt bra succé den också. OBS det var alltså en god ärtsoppa på gröna ärtor, med pepparrotsgrädde. Needless to say hade vi inte vanlig (uäk) ärtsoppa på kalaset. Men tårtor hade vi, som jag och Axel bakade kvällen innan. 

Det var väldigt roligt att ha kalas. Är redan peppad inför kommande år, tänker FISKDAMM! MASSOR AV BARN! ROLIGA LEKAR! Sån bummer att han inte fyller år på sommaren dock, för det är ju bäst (tänk trädgårdskalas), men jag tror att mars kommer vara en kul månad den med hädanefter.

Hurra för Nils!

2 kommentarer:

Arne sa...

Hurra för er gullunge! :)

Fifi sa...

Tänk att han redan är ett år! Grattis! Och vilket fint kalas!