torsdag 31 mars 2016

Breaking news

17:49 i eftermiddags satte jag Nils och Axel i en bil (well Axel klev in själv) och vinkade av dem för att nu inte återse dem förrän på söndag. De for till Trysil för att åka skidor med resten av Axels familj. Skoj för dem! Jag måste ju jobba och är därmed kvar hemma, vilket 1. såklart är astrist eftersom det hade varit kul att åka med, men 2. också fantastisk pga HELLO FYRA DAGARS EGENTID. (!)

Herregud. Känner mig nästan lite i chock över dessa eoner av tid jag har framför mig nu, att bara tillbringa hurhelst de faller mig in. Åh the serier som ska tittas på, the godis som ska ätas, the bortglömda blogginlägg som ska skrivas klart och the vin som ska drickas i badkaret.

Känns också extra härligt eftersom hela projektet var väldigt hotat så sent som igår eftermiddag. Då hade A nämligen nära 40 graders feber och låg i sängen och yrade. En skidresa mindre än ett dygn senare kändes ganska långt borta, men sen vaknade han i morse och bara "nej men nu är jag frisk". Mådde bra hela dagen. Den var lite oväntad ändå.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Ser fram emot din egentid och alla blogginlägg!

Maria sa...

Jag med! Alltså vad Jenny sa.

Johanna sa...

Gullon!
Hehe vi får se hur mycket jag hinner. Minimum är att hinna Nils ettårsinlägg och Recapen för 2015 som är påbörjad men aldrig blev färdig där i januari... Resten av de tilltänkta inlägget får bli bonus om jag hinner.