onsdag 13 juni 2012

Lissebeej.

Idag skulle ju Davve ta emot Londonvinsten på Lisebergs stora scen innan Lenny Kravitz konsert. Han fick backstagepass och allt. Men det visade sig att Lennyboy hade världens säkerhetsklausul i sitt kontrakt, som innebar att ingen (inte ens Lisebergs personal) fick beträda scenen eller scenområdet. Så det bidde ingen prisutdelning där. 

Dock bjuckade Lisebergs- och HardRock-människorna David på middag och sedan mötte jag och pappa upp och vi fick alla åka Atmosfear! Vi överlevde det sjukt läskiga fallet på 90 meter som tur var. Man brukar ju göra det. Pappa var nog den som var minst rädd, han sken som en sol och sa "åååh vad gott!" innan attraktionen ens hunnit bromsa in. Men han är ju van att flyga och sådär liksom... får skylla på det!

Efter att ha kollat på ett par låtar med Lenny gick vi hem och nu kollar vi Tyskland-Holland. Förjävla trist med Sveriges dassinsats i EM hittills förresten - besvikelsen vi kände i måndags! Tur att Henriksberg serverade haloumiburgare med chips till, det var så gott att det nästan vägde upp förlusten. Eller det gjorde det ju inte. Men det var en go bonus.

Nu leder Tyskland och det är bra för mitt EM-tips på jobbet, där jag* tippat Tyskland som vinnare med Frankrike som finalmotståndare. Än så länge ser det ljust ut!

* med "viss" hjälp av David.

2 kommentarer:

emma sofie w sa...

Jaa, den där jävla matchen alltså. Jag och J lämnade solen och stranden för att se (det sista) av den. Inte värt det, och det är bittert. Ska tvinga alla i Stockholm att titta på fotboll med mig på fredag, och då hoppas jag att det minsann går bättre.

Duktiga Tjejen sa...

Inte alls avis på vinsten... ;)

Och fritt fall och sånt är hemskt! Klarar det inte. Men kul om man gillar, som din farsa.