onsdag 20 juni 2012

Bokfesten

Det bästa som hände idag var när Två Dagar-redaktionen (GP:s helgbilaga) skickade ut ett mail till alla om att det fanns massa böcker på deras bord som man fick komma och ta. Böcker, gratis! Fatta lyckan. 

Snabb som en vessla sprang jag dit och trots att minst tio  hade hunnit före lyckades jag göra 14 fynd. Bland annat Onekligen-Lisas nyaste bok (yey!), en kokbok med massa vackra bilder och sockriga recept, Filters personporträttsamling, Final testament-boken av James Frey och en massa annat. Yabbadabbadoo.

Och sen, på en och samma dag, kom tre olika personer förbi min plats och sa massa snälla saker om att det tycker att jag gör ett bra jobb och att jag skriver om sånt de aldrig läst om någon annanstans. Och det blev jag så himlans glad för, för exakt det ser jag lite som mitt mission - att ge utrymme och uppmärksamhet åt ämnen som annars lätt faller i skugga. Blev varm i hjärtat.

Så nu tröstar jag mig med dessa fina ord och fina böcker nu när jag sitter och kollar på So you think you can dance och intensivt önskar att jag kunde dansa en hundradel så coolt/vackert som folket på tv:n. Förasså... I cannot. (Damn vilka muskler de har!)

4 kommentarer:

month day year sa...

Vilken toppendag! Då fortsätter jag med att säga att dina foton är så fina. Gillar starkt dom från familjehelgeninlägget. Det är något med färgerna och ljuset i dom som jag gillar.

Johanna sa...

Men tack!

Duktiga Tjejen sa...

Bokfest, hurra! Och säger det igen: Antingen kommer allt bra på en gång eller tvärtom, eller hur?

Colombialiv sa...

Men wohoooo!