onsdag 20 juli 2011

Just nu hemma hos oss


Jag gick ut och sprang en sväng nu på morgonen. Det var soligt och svetten rann, men sådär lite kyligt i luften så att håren reste sig på samma gång. Jag stannade till, mest för att jag var helt slut men också lite för att hinna plocka ett fång blommor att färgsätta köket med. 

Nu ligger D och vilar i sin halvkoma eftersom han redan jobbat hela sin arbetsdag. Han gick upp fyra och började som vanligt sända radio klockan sex. Jag jobbar kvällar hela veckan, så vi har bara tre timmar då vi båda är lediga och kan umgås lite med våra gäster. Ska sätta igång med det nu. Hej så länge!

4 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Älskar morning runs! Mest för att det är så skönt att ha det gjort ;) jag gick 7km imorse, sprang igårkväll. Det var redan typ 25+ när jag kom ut idag, orkar aldrig springa i värme...

Fifi sa...

Åh, när jag kommer hem ska jag springa. Jag borde dessutom plocka blommor eller köpa snittblommor lite oftare nu när vi inte har katterna hemma, det känns lite mer lönt när de inte blir uppätna.

Förresten så tycker jag nog att Elly var extra fin på den där bilden!

Johanna sa...

Det är gött med morning runs, men framför allt när man har lite bättre kondis än vad jag har just nu. SLutar alltid helt plötsligt att träna när det blir sommar, mycket dumt.
Men det är ju så mycket annat man vill göra då, som är roligare.

k sa...

oh jogging på morgonen, du är duktig! jag orkar bara gå på morgonen just nu...har varvat ner ordentligt på semestern..men i höst blir det nya tag! (som man alltid säger hehe...)